- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Nem iskolai beadando, jatekot szeretnek fejleszteni de hatekonyan - (ido hiany - nincs idom ujra irni dolgokat tobbszor). UI es backend fejlesztesben van tapasztalatom, de jatekkeszitesbeni praktikakban nincs. Ezert keresek tanacsot.
"Szétszeded egyszem if-ekre. Else-eket pedig nem használsz. Egyszer próbáld ki."
Ezt nem tudom ertelmezni, kezdo programozok csinaljak ezt, lasd alabb."Ha player is es item is X-Y-Z koordinátán van, akkor elérhető a tárgyakban regisztrált akció, egyébként meg nem. Pollozol, és frissíted az állapotot minden elmozdulásnál. Ha a tárgyak egy helyen vannak, programozol olyat, hogy "látják" egymást, és akkor extra akciókat kínálsz fel."
Pont nem fogok egy nagy if-then-else spagetti kodot leprogramozni. Milyen design pattern-eket hasznalnal fel?Amugy egy Curious Expedition szeru jatekot szeretnek csinalni, egyszer nekifutottam, alapok mar mukodtek, de inkabb ujrakezdem modernebb szemlelettel es jatekmotorral.
-
proci985
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest