Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
psql-nel kulon allitod a working_mem-et, es a diszket hasznalja spillover eseten (es azt is megmondhatod neki, h a diszk mennyivel lassabb/gyorsabb, mint a memoria)
bq-nal, mint a tobbi big data db-nel is, ugy mukodik a dolog, h replikalva van az adat gyors tarolokon, szoval mondjuk egy aggregacio eseten gyorsabban tudsz vegigmenni az adatokon, mint egy eros szerver memoriasavszelessege
-
cog777
senior tag
Nekem nagyon halovany emlekeim vannak, de valahogy meg lehetett jelolni a memoria foglalast, nem swap-olhatonak. Valami ilyesmi. (De nem tudom hogy a mai friss linuxoknal is igy van-e)
"The non-swapable memory is called "pinned" and this is the type of memory that is commonly used for DMA (Direct Memory Access). You can mark some part of virtual address using mlock(2) or mlockall(2) functions."
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL 180W töltőket keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest