Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
adamthebrave
csendes tag
válasz
axioma
üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkoztok vele, leírom a konkrét feladatot.
Mi egy üléshuzatot és ülésfűtést gyártó cég vagyunk, majdnem 1 000 különböző modellel, amiből kb. 50 félét gyártunk hetente vegyes összetételben, mindig más megrendelési számmal.
Készítek egy egyszerű excel táblát, ahová beírom a megrennelt modellek cikkszámát, a hozzájuk tartozó megrendelési számot és melléírom, hogy az adott mennyiség hány dobozba fér bele. Ebből generálok egy körlevelet Wordben, amit aztán exportálok PDF-be.
Ez utóbbi szám lesz a nyomtatandó oldal mennyisége, vagyis minden héten változik.
Hogy miért nem tudom a generált körlevél oldalait egyesével nyomtatni, azt én sem értem, de sajnos így van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Akciókamerák
- VGA kibeszélő offtopik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Napelem
- World of Warships
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest