Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kiaszabadba
csendes újonc
válasz
Marky18
üzenetére
phpmyadminon van egy mysql adatbázis. Ide gondolnám én feltenni a csv tartalmát egy táblába. Aztán gondolom ehhez kellene 1 parancs ami az X táblából a A és B oszlopot frissítené Y tábla C és D oszlopával. Persze csak akkor ha a 2 táblában a cikkszám oszlop =. Mert nem ugyanazok a termékek szerepelnek a számlázóban mint a webshopban. Lehetnek eltérések mert a számlázóban több tétel szerepel.
Esetleg annyi, ha számít, hogy valahogy figyelni az is, hogy az előző állapothoz képest mi változott és csak azt futtatni. Nyilván több ezer tételnél már számíthat, hogy mindig lefut az egész vagy csak a változás frissül.
És igen a végén én is egy Cron feladattal szerettem volna frissíteni. kb. ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest