- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Nem biztos, hogy értem a problémádat. Aki épelméjű informatikai igénnyel keres fejlesztőt, és sportszerűen bánik vele, értem úgy kifizeti előre az időt, amit felhasznál, kap rátermett fejlesztőt, amennyit csak akar. Ami a többit illeti, a szellemileg megkérdőjelezhető tisztaságú ügyfél, a nem fizető ügyfél, a con artist divíziók, az investor pénz lopás, meg a többi, az mind teljesen külön játék, és ne keverd őket egybe. Végső soron mindenki azt kapja, amit megérdemel, úgyhogy én nem hiszem, hogy csakugyan lenne bármiféle probléma.
-
emberek jo resze igazabol lofaszhoz se ert
A most már kvázi CTO - aki btw a legjobb fejlesztő, akivel valaha dolgoztam - haverommal szoktunk azon keseregni, hogy a fejlesztők nagy része objektív hülye és/vagy nem hajlandó gondolkodni. Agyatlanul lefejleszt valamit, ami le van írva, és még véletlenül sem gondolja végig, hogy van-e értelme.
-
JoinR
őstag
Az emberek máshogy értelmezik a "normális" fogalmát. Ha megismersz olyan helyeket, ahol a kompetens emberek komplex problémákat oldanak meg napi szinten, jó eséllyel neked az lesz a normális. Aki pedig egy multinál van, ott meg az a normális, hogy...hát az, amit leírtál.
Az átlag átlagos teljesítményre képes, nem életszerű a magas mérce beállítása normálisnak. Célnak persze nemes dolog kitűzni, de a tapasztalatom alapján a legtöbbször irreális elvárás és csak konfliktust eredményez, ha mások nem tudják az "elvárásaidat" teljesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest