Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
pmonitor
üzenetére
Ez OpenXml, azaz az Office 2007-től kezdve default file formátumok (amik nyitott szabványok) kezelésére szolgáló SDK.
Szóval igen, amíg nem cél, hogy a régi Office 2003-as file-okat is kezelni tudja a kód (így 2021-ben, úgy sejtem ez nem egy akkora lemondás
), akkor a megoldásom tök jól működik docx-re, xlsx-re, pptx-re windowson, linuxon, és osx-en is (vagy akár raspberry-n édesmindegy).
Annak idején mi pl. pptx-ek gyártásához használtuk ezt az SDK-t linux szerveren.
Egyébként ezt a pár soromat már csak egy foreach-be kell tenni, és megírni a regexp-et, ami a hivatkozásokat kiszedi, illetve a végén az eredményt excelbe bedobni, és voilá(a foreach-et még hozzáadtam
).
Akkor most már igazi programozó nick-ké avanzsáltam?
Pedig a win32 api-kat se vágom 
using System;using System.IO;using DocumentFormat.OpenXml.Packaging;var targetDirectory = new DirectoryInfo(@"c:\Users\lajos\Downloads\");foreach (var wordFile in targetDirectory.GetFiles("*.docx")){using var document = WordprocessingDocument.Open(wordFile.FullName, false);var body = document.MainDocumentPart.Document.Body.InnerText;Console.Write(body);}
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor a megoldásom tök jól működik docx-re, xlsx-re, pptx-re windowson, linuxon, és osx-en is (vagy akár raspberry-n édesmindegy).