Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmonitor
üzenetére
egyedit akartam, nem copy-paste megoldást. Viszont tény, hogy a web programozásban nem vagyok annyira otthon
Szerintem ha belegondolsz, az egyedinek akkor van értelme, ha értesz hozzá, ergo van esély arra, hogy jobb lesz, mint valami, amit egy hozzáértő készített.
Ha ez nem áll fenn, akkor felesleges.
(És persze egy weboldal layoutjának a kialakítása messze nem csak magáról a technikai oldalról szól, hanem az esztétikai/kreatív részről is - és nyilván ez a nehezebb, nem a CSS selectorok használatának a megtanulása.)Egyébként a szövegre is ráférne egy erős stilisztikai szerkesztés, amit szerintem nyugodtan kezdhetsz azzal, hogy a hármas irásjeleket törlöd. Az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Assetto Corsa Rally
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- EAFC 26
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest