Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Ebben az esetben a tesztelésnek kell jobban utánajárni. Teszt típusok, stratégiák, fajták, framework-ök.
A két példádból az egyszerű az egy unit teszt lesz. A másik pedig integrációs/rendszer vagy acceptance teszt. A második eset tesztelése függ a felhasznált technológiától (desktop/web/mobil/akármi) és az azoknál elérhető megoldásoktól (pl. web esetén Selenium).
-
Ezekiell
veterán
Unit tesztek, integration tesztek egyszerűek, azokat tudsz írni bárhol. System és functional tesztek is mennek. Egészen a UI layerig (ami a rendering) mindent le tudsz fedni tesztekkel - onnantól passz, nem írtam 3D játékot még
De biztos van valami library rá, Unityben (ebben dolgoztam ilyen témában csak) is van egy raklap UI autotest framework.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- XBOX ONE S All Digital 1TB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:11.50 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Meta Quest 3 128GB eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De biztos van valami library rá, Unityben (ebben dolgoztam ilyen témában csak) is van egy raklap UI autotest framework.