Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Végülis fortran és visual basic állások is vannak még brutális fizetésekért
Én onnan közelítem meg, hogy ha valaki most korai huszonévesen nyelvet próbál választani, akkor nagybanki nyugdíjas, félig-meddig aktatologató, bürokratákat körbe hekkelő, hülye vízfejű menedzsmentet elviselő, nulla kihívású munkát keres? Vagy valami menőt, amiben izgalmas projektekben agilisan részt tud venni.
Maximálisan egyetértek, hogy java / angular (de ez elmondható kb. bármilyen nyelvre) tudással még húsz év múlva is lehet majd állást találni, na de milyen projektekben
Teljesen más, hogy valaki nyugdíj előtt 10 évet el akar valahol lépecolni (és az se zavarja ha ehhez orrbefogva kell időnként belepiszkálnia olyan kódba, amit előtte 30 éven keresztül több százan tákolgattak), vagy fiatalon tetvággyal eltelve "meg akarja váltani a világot", és érezni akarja a saját hozzátett értékét.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nintendo Switch
- Foxpost
- Magisk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest