- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Mercutio_ #12127 üzenetére
Hat szerintem ez tipikusan olyan amiben az egyetemi anyag nagyon de nagyon rossz. A js topik osszefoglaloja jo kezdet. De talan ez lenne a legjobb -> https://developer.mozilla.org/hu/docs/Web/JavaScript
-
dabadab
titán
válasz
Mercutio_ #12127 üzenetére
"Python miben jobb (ha jobb egyáltalán) és miben rosszabb, mint a JS?"
A Python jobban kitalált nyelv, mint a Javascript, de neki is megvannak a hülyeségei (pl. szerintem az OO szintaktikája erősen petalzuzus) illetve pont azért javasoltam a Typescriptet, mert az megjavítja a JS hibáit (vagy legalábbis jó részüket, mert hibátlan nyelv persze nincs).
"Igazság szerint ha lenne valami jól összerakott egyetemi anyag"
Ó, hát erre van az Udemy
Mondjuk pont olyat nem láttam, ami ilyen általános áttekintést adna a ma használt nyelvekről, de az egyes nyelvek tanulására vannak tök jó anyagaik, szerintem érdemes megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest