Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Chesterfield
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Köszönöm a válaszokat egyébként, végül úgy döntöttem, hogy beleásom magam az Angularba, később jól jöhet még.
-
martonx
veterán
válasz
Chesterfield
üzenetére
Szigorúan magánvélemény következik:
Az angular egy fos (legalábbis 1.X az volt 2.X-et még nem használtam, éppen az 1.X tapasztalatai alapján).
Knockoutjs nagyon jó, bár nem trendi, de attól még mindig jó.
Ami trendi és ugyanolyan jó (vélhetően jobb, még nem sok tapasztalatom van vele), mint a Knockoutjs az a Vuejs.Egy ilyen egyszerű feladatot simán meg lehetne írni vanilla js-el is, én nem feltétlenül kavarnék ebbe bele SPA frameworköt (angularjs, react), vagy MVVM libet (knockoutjs, vuejs). Mindenesetre ha érdekel az SPA-k, MVVM-ek világa, akkor szerintem Vuejs-el vágj neki.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Chesterfield
üzenetére
Felejtsd el az Angulart meg a Knockoutot. Két gombhoz semmi szükség nincs viewmodellre, meg különféle transpileres förmedvényekre. Hacsak nem feltett szándékod, hogy egyik vagy másik keretrendszert megtanuld, két onclick esemény lekezeléséhez meg két ajax lekérdezéshez bőven elég a jquery.
-
válasz
Chesterfield
üzenetére
+1 az Angular mellett, rendesen ki van találva, kiváló dokumentiáció van hozzá, nagyon kényelmes dolgozni vele. Csináld végig a "Tour of Heroes" tutorialt, az rendesen végigveszi az alapelveket meg egy csomó implementációs részletet is.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
JQuery-t elfelejtenem a helyedben, Knockout-ot en meg nem hasznaltam, az Angular viszont nagyon jo, penge SPA-kat lehet vele csinalni, es ha jol veszem le neked most pont erre van szukseged.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest