- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #10524 üzenetére
Sajnos azért kellett dolgozni mennem, mert úgy alakult, nem voltam annyira pro.
Sőt, volt olyan srác, aki már akkor jobban tudott programozni, mint én most, amikor egyetemre ment. És még Őt se szedték ki, csak a legvégén. Szóval ez a kiszed egy nagy cég és mennybe mész dolog ez olyan, hogy kb el lehet felejteni, az abszolút top 1%nak sikerül, de nekik se mindig. Ettől függetlenül ne keseredj el, e nélkül is nagyon szép karriert lehet befutni.Az egyetemhez, melyiket válaszd, stb
Két részre bontanám:
- Tanulás szempontjából: Qrvára mindegy, úgysem az egyetemen fogsz megtanulni programozni, az csak ad hozzá alapot, az állásinterjún meg úgyse azt fogják nézni, hogy honnan van a papír, hanem hogy mit tudsz. Adaléknak talán annyit tennék hozzá, hogy az, hogy ha gondolkodsz később külföldi munkában, akkor a legteljesebb mértékben tojd le, hogy melyik magyar egyetem hol van a "rangsorban". Le se fogják szarni, konkrétan 99%, hogy sose hallottak még róla. Legalábbis az ELTE és a BME említésének a hatása egy bamba wtf nézés volt. Oxford, MIT, Hardvard, stb szint, az igen, az ismert, az számít.
- A tökéletesen ellentétes szempontból: Azt, hogy milyen egy koli, azt szerintem mindenkinek ki kell próbálnia egyszer. Igaz, tanulni közel lehetetlen, de meghatározó élmény, egész életedben mosolyogva fogsz visszaemlékezni azokra az időkre. Igazi, hosszantartó, mély barátságok, rengeteg ember, aki már tud programozni, és szívesen segít/tanít, punci töméntelen mennyiségben, bulik, a tolerancia képességed kitolódik az egekbe. Áh, minden nap hiányzik egy kicsit, akkor is, ha ma már max egy hétig bírnám.Részemről azt tanácsolnám, hogy próbálj rá egy kolira. Ha nem megy ott a tanulás, még mindig válthatsz egyetemet viszonylag fájdalommentesen és hazaköltözhetsz.
Jah, még annyi, hogy: Én az ELTE-n tanultam, asszony a Debreceni egyetemen proginf-et. Leginkább azt mondanám, hogy az ELTE-n jobb a matek meg az algo, meg a programozáselmélet, cserébe a debreceni egyetemen konkrétan megpróbálnak megtanítani programozni.
BME ponthatár közelében meg gyak tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest