Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Sajnos azért kellett dolgozni mennem, mert úgy alakult, nem voltam annyira pro.
Sőt, volt olyan srác, aki már akkor jobban tudott programozni, mint én most, amikor egyetemre ment. És még Őt se szedték ki, csak a legvégén. Szóval ez a kiszed egy nagy cég és mennybe mész dolog ez olyan, hogy kb el lehet felejteni, az abszolút top 1%nak sikerül, de nekik se mindig. Ettől függetlenül ne keseredj el, e nélkül is nagyon szép karriert lehet befutni.
Az egyetemhez, melyiket válaszd, stb
Két részre bontanám:
- Tanulás szempontjából: Qrvára mindegy, úgysem az egyetemen fogsz megtanulni programozni, az csak ad hozzá alapot, az állásinterjún meg úgyse azt fogják nézni, hogy honnan van a papír, hanem hogy mit tudsz. Adaléknak talán annyit tennék hozzá, hogy az, hogy ha gondolkodsz később külföldi munkában, akkor a legteljesebb mértékben tojd le, hogy melyik magyar egyetem hol van a "rangsorban". Le se fogják szarni, konkrétan 99%, hogy sose hallottak még róla. Legalábbis az ELTE és a BME említésének a hatása egy bamba wtf nézés volt. Oxford, MIT, Hardvard, stb szint, az igen, az ismert, az számít.
- A tökéletesen ellentétes szempontból: Azt, hogy milyen egy koli, azt szerintem mindenkinek ki kell próbálnia egyszer. Igaz, tanulni közel lehetetlen, de meghatározó élmény, egész életedben mosolyogva fogsz visszaemlékezni azokra az időkre. Igazi, hosszantartó, mély barátságok, rengeteg ember, aki már tud programozni, és szívesen segít/tanít, punci töméntelen mennyiségben, bulik, a tolerancia képességed kitolódik az egekbe. Áh, minden nap hiányzik egy kicsit, akkor is, ha ma már max egy hétig bírnám.
Részemről azt tanácsolnám, hogy próbálj rá egy kolira. Ha nem megy ott a tanulás, még mindig válthatsz egyetemet viszonylag fájdalommentesen és hazaköltözhetsz.
Jah, még annyi, hogy: Én az ELTE-n tanultam, asszony a Debreceni egyetemen proginf-et. Leginkább azt mondanám, hogy az ELTE-n jobb a matek meg az algo, meg a programozáselmélet, cserébe a debreceni egyetemen konkrétan megpróbálnak megtanítani programozni.
BME ponthatár közelében meg gyak tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- ASUS ROG Ally
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest