- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dabadab #6063 üzenetére
Érdekes, én elég sokat használom mindkét környezetet.com de pont fordítva látom, a Qt Creator nem sokkal több egy felturbózott Notepadnál nekem
Mondjuk elsődlegesen QML-ben dolgoztam C++ backenddel, ahhoz nem sok extrát nyújt. A QWidgethez való designert már több mint egy éve nem piszkáltam.
De lehet rosszul csak tartom
-
jeszi
tag
válasz
dabadab #6036 üzenetére
Ezzel már megy az sms:
iwatch -v -e close_write -c "TEL=\$(basename %f | awk -F- '{print \$2}'); BODY=\$(cat %f); echo \$TEL; echo \$BODY; echo SEND \$TEL \$BODY | netcat localhost 2222;" /opt/sms/log/sendsms/De mégsem tökéletes, mert így tudom a perl szervízt meghívni:
echo SEND $TEL $BODY | netcat localhost 2222 - Ekkor ha van sortörés az sms-ben, az echo kiveszi.Így kellene:
echo SEND $TEL "$BODY" | netcat localhost 2222 – Ezt meg nem eszi meg az iwatch, mert a perl pharse kiakad. Egyszerűen nem tudok ilyen jelet tenni sehova: "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest