Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Nos engem is érdekelne, miképp lehetne korlátozni a nem kívánt tartalmat. Az URL szűrés nem jó, mert nagyon sok oldal nevéből nem derül ki, hogy erotikus tartalommal is bír.
A 12 éve kislányom gépén szeretném korlátozni a böngészést.
Valami bevált ötlete valakinek esetleg?
-
gozso
őstag
up
-
gozso
őstag
felhozom, mert falusi kisiskolámba behúzták az adsl-t...(3 óra elteltével egyszerre kettőt is

) és most gyermekeim száguldoznak az információs szupersztrádán. kellene a fék.. . -
Flashy
veterán
központi gépeset tudnék csak javasolni, szerintem annak van értelme. pl ha még egy url-t hozzáírsz akkor 1 helyen kell. meg amúgyis. squid-del baromi egyszerű, regexpet is elfogad url-nek. én itthon így szűröm a bannereket.
-
andorpapa
őstag
Ne mondjátok, hogy senkinek semmilyen tapasztalata!
-
andorpapa
őstag
Ötlet?
-
andorpapa
őstag
Van egy 3 gépből álló hálózat, amolyan netcafé. Szükség lenne a tartalomszűrésre, de az Internet Explorer megoldásánál valami komolyabbra gondoltam. Olyan kellene, ami lehetőleg ingyenes, minden gépre fel lehet tenni (tehát nem egy központi gépre) és jelszóval lehet levédeni.
Jó lenne, ha nem csak URL-t lehetne szűrni, valamint lehetőség lenne arra, hogy rész-URL-t is szűrjön, tehát mondjuk minden olyan URL-t, amiben benne van pl. a sex szó.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robogó, kismotor
- Temu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) és most gyermekeim száguldoznak az információs szupersztrádán. kellene a fék.. .