Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Nos engem is érdekelne, miképp lehetne korlátozni a nem kívánt tartalmat. Az URL szűrés nem jó, mert nagyon sok oldal nevéből nem derül ki, hogy erotikus tartalommal is bír.
A 12 éve kislányom gépén szeretném korlátozni a böngészést.
Valami bevált ötlete valakinek esetleg?
-
gozso
őstag
up
-
gozso
őstag
felhozom, mert falusi kisiskolámba behúzták az adsl-t...(3 óra elteltével egyszerre kettőt is

) és most gyermekeim száguldoznak az információs szupersztrádán. kellene a fék.. . -
Flashy
veterán
központi gépeset tudnék csak javasolni, szerintem annak van értelme. pl ha még egy url-t hozzáírsz akkor 1 helyen kell. meg amúgyis. squid-del baromi egyszerű, regexpet is elfogad url-nek. én itthon így szűröm a bannereket.
-
andorpapa
őstag
Ne mondjátok, hogy senkinek semmilyen tapasztalata!
-
andorpapa
őstag
Ötlet?
-
andorpapa
őstag
Van egy 3 gépből álló hálózat, amolyan netcafé. Szükség lenne a tartalomszűrésre, de az Internet Explorer megoldásánál valami komolyabbra gondoltam. Olyan kellene, ami lehetőleg ingyenes, minden gépre fel lehet tenni (tehát nem egy központi gépre) és jelszóval lehet levédeni.
Jó lenne, ha nem csak URL-t lehetne szűrni, valamint lehetőség lenne arra, hogy rész-URL-t is szűrjön, tehát mondjuk minden olyan URL-t, amiben benne van pl. a sex szó.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) és most gyermekeim száguldoznak az információs szupersztrádán. kellene a fék.. .