Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Nos engem is érdekelne, miképp lehetne korlátozni a nem kívánt tartalmat. Az URL szűrés nem jó, mert nagyon sok oldal nevéből nem derül ki, hogy erotikus tartalommal is bír.
A 12 éve kislányom gépén szeretném korlátozni a böngészést.
Valami bevált ötlete valakinek esetleg?
-
gozso
őstag
up
-
gozso
őstag
felhozom, mert falusi kisiskolámba behúzták az adsl-t...(3 óra elteltével egyszerre kettőt is

) és most gyermekeim száguldoznak az információs szupersztrádán. kellene a fék.. . -
Flashy
veterán
központi gépeset tudnék csak javasolni, szerintem annak van értelme. pl ha még egy url-t hozzáírsz akkor 1 helyen kell. meg amúgyis. squid-del baromi egyszerű, regexpet is elfogad url-nek. én itthon így szűröm a bannereket.
-
andorpapa
őstag
Ne mondjátok, hogy senkinek semmilyen tapasztalata!
-
andorpapa
őstag
Ötlet?
-
andorpapa
őstag
Van egy 3 gépből álló hálózat, amolyan netcafé. Szükség lenne a tartalomszűrésre, de az Internet Explorer megoldásánál valami komolyabbra gondoltam. Olyan kellene, ami lehetőleg ingyenes, minden gépre fel lehet tenni (tehát nem egy központi gépre) és jelszóval lehet levédeni.
Jó lenne, ha nem csak URL-t lehetne szűrni, valamint lehetőség lenne arra, hogy rész-URL-t is szűrjön, tehát mondjuk minden olyan URL-t, amiben benne van pl. a sex szó.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és most gyermekeim száguldoznak az információs szupersztrádán. kellene a fék.. .