Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Azonnali processzoros kérdések órája
Azonnali kérdések órájaLegközelebb használd keresőt mielőtt új topikot nyitsz!
-
Biggie95
újonc
Hello.
Egy régi gépem van. HP típusú. (???)
Alaplap neve:HP d530
4 darab 256MB-os RAM található benne. Egy 64MB-os ATI Radeon 9000 videó kártyával.
Pár nappal ezelőtt nagy takarítást hajtottam végre a gépemen. Ami azt jelenti hogy mindent ki pucoltam. Előtte rendben működött semmi baja nem volt csak ki szoktam azért takarítani havonta 2 havonta. Össze raktam nem akart el indulni mert a processzor hűtő bordáját fordítva raktam fel amire ma jöttem rá meg fordítottam és minden jó.
A baj ez után kezdőzött.
Be kapcsoltam minden rendben el indult Windows XP (igen XP) be töltött. Akkor figyelmes lettem egy nagyon visító hangra ami a processzor ventilátoráé volt. El indítottam az Everest programot és mikor legközelebb halottam hogy megint így fel pörög meg nyitottam és ki írta hogy 12272 RPM. Ez később 18000 körülire is fel ment és olyan 65-85 fok között ingázik a processzor hőfoka. (Előzőleg 40-50 fok között volt.) Több fórumon olvastam hogy processzor pasztát "cseréljem le".
Ebbe szeretnék segítséget kérni mert nem tudom hogy mi van. Még játékot nem indítottam el rajta hogy akkor mit csinál de félek hogy egyszer csak el szabadul és szét szed a gépházba mindent.
Ha valami adatot nem írtam le akkor csak kérdezzetek és szívesen le írom.
Csak a böngészőt indítottam el Mozilla Firefox.
Aktív témák
Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest