Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
törölt tag
Amikor (anno) számított is a szinkronban járatás még 1%-ot sem jelentett teljesítményben. Abba pénzt belefeccolni nem gazdaságos. A DDR3 viszont hosszútávon mindenképp indokolt sztem. (És szerintem az alacsony CL-értékek sem hoznak semmit, ha nem egy világraszóló tuning gépet akarsz építeni, az arra elköltött pénz többet hoz, ha procira költöd.)
2GB nem valami sok játékra. Kifejezetten kevés. Ha később bővíteni akarod, úgy jársz, mint aki most DDR1 ramot keres. DDR2-t majd nem kapsz. (Normális áron.)
RAM-hűtő? Az meg minek? A RAM "vasból" van, meg műanyagból. Nekem még soha nem panaszkodott. Egyébként sem egy őrült teljesítményfelvételű alkatrész. A DDR3 ráadásul kevesebbet fogyaszt, mint a DDR2. Inkább a hűtő árából vegyél egyel nagyobb procit, vagy még ramot.
(Esetleg most vedd meg a 4giga DDR2-t, ha a DDR3-mal nagyon kifutnál a keretből.)
Kicsit zavaros, de remélem eligazodsz rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest