- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
A helyzet a következő: Hivatalosan oda vagyok bejelentkezve,ahol a bérlők vannak, tehát papír szerint ott lakom.A zárat lecserélték,de kulcsmásolatot nem adtak
A múltkor elmentünk hozzájuk szerettük volna felmérni a terepet,de zárt ajtók vártak, erre jött egy nagy szél és bevágta a külső kaput.Bementünk vártunk kb 10 percet mikor kíváncsiságból lenyitottam a bejárati ajtó kilincsét és csodálkozva tapasztaltam,hogy nyitva.Szétnéztünk,de nem vittünk el semmit.Egy haverjuk meglátta,hogy mi bementünk és elmondta ezeknek.A csaj meg nekünk állt,hogy mit képzelünk magunkról, meg hogy gondoltuk amikor ők nincsennek otthon csak úgy bemegyünk.Akkor én kaptam fel a vizet és mondtam neki nekem több jogom van itt lakni,mint neked.Hiszen én is oda vagyok bejelentve + tulaj is vagyok.Már sok mindent átpakoltak a saját házukba.A fenmaradó összeget is megemlítettem nekik és azt mondták természetesen nem lesz elfelejtve az összeg,mondtam nekik az ügyvédet erre belevágja a csaj a képembe,jó hogy ha fizeted.Nekem megér annyit kapta a választ.Közelít a sötét színhez az ott lakásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gurulunk, WAZE?!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest