- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
A helyzet a következő: Hivatalosan oda vagyok bejelentkezve,ahol a bérlők vannak, tehát papír szerint ott lakom.A zárat lecserélték,de kulcsmásolatot nem adtak
A múltkor elmentünk hozzájuk szerettük volna felmérni a terepet,de zárt ajtók vártak, erre jött egy nagy szél és bevágta a külső kaput.Bementünk vártunk kb 10 percet mikor kíváncsiságból lenyitottam a bejárati ajtó kilincsét és csodálkozva tapasztaltam,hogy nyitva.Szétnéztünk,de nem vittünk el semmit.Egy haverjuk meglátta,hogy mi bementünk és elmondta ezeknek.A csaj meg nekünk állt,hogy mit képzelünk magunkról, meg hogy gondoltuk amikor ők nincsennek otthon csak úgy bemegyünk.Akkor én kaptam fel a vizet és mondtam neki nekem több jogom van itt lakni,mint neked.Hiszen én is oda vagyok bejelentve + tulaj is vagyok.Már sok mindent átpakoltak a saját házukba.A fenmaradó összeget is megemlítettem nekik és azt mondták természetesen nem lesz elfelejtve az összeg,mondtam nekik az ügyvédet erre belevágja a csaj a képembe,jó hogy ha fizeted.Nekem megér annyit kapta a választ.Közelít a sötét színhez az ott lakásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged