Új hozzászólás Aktív témák

• Sátán44

addikt

A helyzet a következő: Hivatalosan oda vagyok bejelentkezve,ahol a bérlők vannak, tehát papír szerint ott lakom.A zárat lecserélték,de kulcsmásolatot nem adtak :( A múltkor elmentünk hozzájuk szerettük volna felmérni a terepet,de zárt ajtók vártak, erre jött egy nagy szél és bevágta a külső kaput.Bementünk vártunk kb 10 percet mikor kíváncsiságból lenyitottam a bejárati ajtó kilincsét és csodálkozva tapasztaltam,hogy nyitva.Szétnéztünk,de nem vittünk el semmit.Egy haverjuk meglátta,hogy mi bementünk és elmondta ezeknek.A csaj meg nekünk állt,hogy mit képzelünk magunkról, meg hogy gondoltuk amikor ők nincsennek otthon csak úgy bemegyünk.Akkor én kaptam fel a vizet és mondtam neki nekem több jogom van itt lakni,mint neked.Hiszen én is oda vagyok bejelentve + tulaj is vagyok.Már sok mindent átpakoltak a saját házukba.A fenmaradó összeget is megemlítettem nekik és azt mondták természetesen nem lesz elfelejtve az összeg,mondtam nekik az ügyvédet erre belevágja a csaj a képembe,jó hogy ha fizeted.Nekem megér annyit kapta a választ.Közelít a sötét színhez az ott lakásuk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés