Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#45) CsendPenge válasza [HUN]lotr (#43) üzenetére


CsendPenge
(őstag)

Írással kapcsoaltban első kérdésem lenne, hogy milyen lemezre? Mondjuk még ez esetben sem tűnik normálisnak az írási sebesség, ha nem egy lemeznél produkálja ezt, akkor vidd vissza, vagy próbáld ki másik gépben. (utóbbi jobb lenne, mert meggyőződhetsz, hogy a szervízben is reprodukálható a hiba) Persze ne egy fajta lemezzel.
Firmware frissítés? Sztem várj még ezzel, nehogyaz legyen a ''gond'' a szervízben, hogy a firmaware frissítés miatt elzavarnak, mondván, így már nincs gari...
De! Ha mégis belevágnál...leírhatnám, hogy és mit tegyél, de nem látom értelmét, hogy olyat írjak, amit a gyártó oldalán profibb, tisztább formában megtalálsz, már csak azért sem, mert szavaidból úgy tűnik, nem vagy tapasztalt infós/felhasználó. Ez nem baj! Mindenki így kezdi! Viszont a firmware frissítés...nos az egy olyan dolog, ami akár tönkre is teheti az eszközt, tehát jó lenne, ha keresnél egy tapasztalt(abb) felhasználót/infóst, és segítséget kérnél tőle. (persze akármit is csinál, guvadó (:Y) szemekkel lesd a válla felett - sokat lehet így tanulni)
Ha esetleg mégis magad állnál neki, akkor csak annyit, hogy készíts egy bootfloppyt (2k/xp alatt a meghajtón jobb gomb, formázás, és pipáld ki a ''Create an MS-DOS startup disk'' opciót, majd erről bootolj be), aztán egy másik kislemezen legyen ott, amit az msi-től letöltöttél, és kicsomagoltál. Ott hogyan tovább? Ajánlom a Readme.txt-t...

Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.

Útvonal

Fórumok  »  HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.