Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• harry3

őstag

válasz harry3 #5759 üzenetére

Kinek ajánlott az Xperia X10 mini pro?
    Annak, aki kisméretű, ám annál nagyobb tudású okostelefont szeretne.

Főbb jellemzői:
    - 600Mhz-es Qulacomm MSM7227-es processzor
    -240 x 320 pixel (QVGA) / 2.55" kapacitív érintőképernyő
    -szétcsúsztatható QWERTZ billentyűzet
    -5 megapixeles kamera fotófénnyel
    -Android™ 2.1
    -MicroSD™ támogatott (max. 16 GB)
    -Bluetooth™ sztereó (A2DP), WiFi™, aGPS, Google Maps™, NeoReader® vonalkód-olvasó, USB 2.0, Android™ platform, 3,5 mm-es audio bemenet

Egyes leírásokat a likre kattintva ,az adott oldalra történő regisztráció után tekintheted meg!

Ha kezdő Androidos vagy mindenképp olvasd el az alábbi gyűjteményt, ahol a gyakran ismételt kérdésekre kapsz választ!!!

Rootolás, app2sd, recovery dualtouch

Mit jelent a rootolás, hogyan tudom megcsinálni?

A rootolás egy olyan rendszer módosítás, ami után a felhasználó úgymond adminisztrátori jogosultsággal fog rendelkezni a rendszer felett. Felmerülhet a kérdés, hogy ezen kívül még mire jó:
    -Teljes rendszer elérés
    -Az "Android Mag" cserélése
    -Speciális alkalmazások futtatása, amelyek root jogosultságot igényelnek (SuperUser, Task Killer for Root stb)
    -Rendszer mentési pontok létrehozása (System Backup)
    -Alkalmazások és cache fájlok tárolása az SD kártyán (ugyan ez már a legújabb Android verzióban benne van alapból)
    Az alábbi leírásban képek segítségével lehet végrehajtani
    Mi az app2sd, hogyan tudom megcsinálni?
    Mivel a telefon belső memóriája 128MB, ez egy idő után elfogy és nincs lehetőség több alkalmazás telepítésére. Ezzel a módszerrel az alkalmazások a memóriakártyára települnek.

Az alábbiak szerint lehet megcsinálni.

Mi az a recovery, hogyan tudom feltenni?

A recovery lehetővé teszi, hogy mentési, helyreállítási, javítási és karbantartási műveleteket végezhessünk el a készüléken, illetve egyéni romokat lehessen feltenni.

Az alábbi leírás segít a recoveryt feltelepíteni.

Mi az a dualtouch és hogyan lehet előhozni?

Az X10 mini pro kijelzője képes dualtouch-ra is, azaz a két ponton egyszerre érzékelni, ezt lehet használni például fényképen történő nagyításhoz. FONTOS: csak rootolt telefonnal működik.

Az alábbi instrukciók segítségével lehet előhozni.

A lépések:
    • Töltsd le a zip fájlt.
    • Csomagold ki
    • Másold át az SD kártyára
    • Nyiss meg egy parancskezelő programot(mivel rootolt telefon kell hozzá és ha a fenti leírást csináltad, akkor már van egy letöltve).
    • Írd be insmod /sdcard/cy8ctma300_ser.ko
    • Már kész is.

XDA X10 mini pro fórum, ahol további tippeket, módosításokat, illetve egyedi romokat találsz.

Ha további kérdésed van, esetleg problémád nyugodtan írj a fórumba, lehet, hogy tudunk segíteni.

Sok köszönet a linkeken található leírások elkészítőinek.

• harry3

őstag

Kinek ajánlott az Xperia X10 mini pro?
    Annak, aki kisméretű, ám annál nagyobb tudású okostelefont szeretne.

Főbb jellemzői:
    - 600Mhz-es Qulacomm MSM7227-es processzor
    -240 x 320 pixel (QVGA) / 2.55" kapacitív érintőképernyő
    -szétcsúsztatható QWERTZ billentyűzet
    -5 megapixeles kamera fotófénnyel
    -Android™ 2.1
    -MicroSD™ támogatott (max. 16 GB)
    -Bluetooth™ sztereó (A2DP), WiFi™, aGPS, Google Maps™, NeoReader® vonalkód-olvasó, USB 2.0, Android™ platform, 3,5 mm-es audio bemenet
    Egyes leírásokat a likre kattintva ,az adott oldalra történő regisztráció után tekintheted meg!

Ha kezdő Androidos vagy mindenképp olvasd el az alábbi gyűjteményt, ahol gyakran ismételt kérdésekre kapsz választ!!!

Rootolás, app2sd, recovery dualtouch

Mit jelent a rootolás, hogyan tudom megcsinálni?

A rootolás egy olyan rendszer módosítás, ami után a felhasználó úgymond adminisztrátori jogosultsággal fog rendelkezni a rendszer felett. Felmerülhet a kérdés, hogy ezen kívül még mire jó:
    -Teljes rendszer elérés
    -Az "Android Mag" cserélése
    -Speciális alkalmazások futtatása, amelyek root jogosultságot igényelnek (SuperUser, Task Killer for Root stb)
    -Rendszer mentési pontok létrehozása (System Backup)
    -Alkalmazások és cache fájlok tárolása az SD kártyán (ugyan ez már a legújabb Android verzióban benne van alapból)

Az alábbi leírásban képek segítségével lehet végrehajtani

Mi az app2sd, hogyan tudom megcsinálni?

Mivel a telefon belső memóriája 128MB, ez egy idő után elfogy és nincs lehetőség több alkalmazás telepítésére. Ezzel a módszerrel az alkalmazások a memóriakártyára települnek.
    Az alábbi leírás segítséget nyújt.
    Mi az a recovery, hogyan tudom feltenni?
    A recovery lehetővé teszi, hogy mentési, helyreállítási, javítási és karbantartási műveleteket végezhessünk el a készüléken, illetve egyéni romokat lehessen feltenni.

Az alábbi leírás segít a recoveryt feltelepíteni.

Mi az a dualtouch és hogy lehet beállítani?

Az X10 mini pro kijelzője képes dualtouch-ra is, azaz a két ponton egyszerre érzékelni, ezt lehet használni például fényképen történő nagyításhoz. FONTOS: csak rootolt telefonnal működik.

Az alábbi leírás segít.

A lépések:
    • Töltsd le a zip fájlt.
    • Csomagold ki
    • Másold át az SD kártyára
    • Nyiss meg egy parancskezelő programot(mivel rootolt telefon kell hozzá és ha a fenti leírást csináltad, akkor már van egy letöltve).
    • Írd be "insmod /sdcard/cy8ctma300_ser.ko"
    • Már kész is.

XDA X10 mini pro fórum, ahol leírásokat, illetve egyedi romokat találsz.

Ha további kérdésed van, esetleg problémád nyugodtan írj a fórumba, lehet, hogy tudunk segíteni.

Sok köszönet a linkeken található leírások elkészítőinek.

Új hozzászólás Aktív témák