Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Ezzel megint az a baj, hogy látszólag teljesen azonos az indulása a készüléknek, mintha csak simán bekapcsolnám. Nincs WebOS felirat az induláskor, s kb 5 s után már van kép. Ezt egyébként már csináltam párszor mostanában, mert viharok, zivatarok esetén kihúzom a konnektorból. De a panel csere után is, amikor még a tápról is le volt húzva a csatlakozás, hasonlóan kapcsolt be. A szervizes eleinte nézett is, hogy nem kapcsol be a tévé, ahogy csatlakoztattam, s mikor rákérdezett, akkor mondtam, hogy be kell kapcsolni. S bekapcsolás után ekkor sem volt WebOS felírat, 5 s után volt kép.
Én elhiszem, hogy ez rendbe tesz esetleg dolgokat, csak számomra furcsa az ilyen gyors bekapcsolás. Még a VU+ műholdvevők, amik egyébként kicsit gyorsabbak, azoknál is egy bebootolás 20-25 másodperc. S ez a gyorsabb készülékek közzé tartozik.
Tegnap is kerestem a neten erre a témára, s mindenhol szinte csak a találgatás megy, tippelgetés.
Ha már Jánost szóba hoztad, talán ő mondta azt is, hogy teljes reset kell ilyen kalibrálások előtt, a képmódban található visszaállítás nem elég.
S érdekes, ez is volt már említve, hogy a némítás gomb többszöri megnyomására megjelenik egy rejtett menü, amiben a kép, hang és még valami beállításokat lehet vissza állítani. Bár nem tudom, hogy ez megegyezik-e ez a visszaállítás, a gyári visszaállítással, vagy ez is csak a képmódban találhatóval egyezik, csak minden képmódot visszaállít.
Erre van rejtett menü, amit egyébként is meg lehet csinálni a menüben, az újra indításról még nem talált senki biztosat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- HIFIMAN SUNDARA SILVER Over-ear open planar audiofil fejhallgató, Ibasso szimm.tuningkábellel ELADÓ
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest