Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cosmic Gate
aktív tag
Találtam a Demohoz Kommentátor szöveget! vagy ez 1 új demo amiben már kommentátorok is alkotnak

innen letölthetitek:
Bővebben: link -
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Nekem régen a Fifa csinálta ezt!
Olyan is volt hogy a nézők között fociztam! Ennél a játéknál még nem volt Bug nekem....!Remélem tud valaki neked segíteni
-
Cosmic Gate
aktív tag
Nem müxik a Trainer!
nyomogatok mindent a menüben....de semmi....cső....pedig elvileg az F5 gomb megnyomásával 25percesnek kéne lennie a félidőnek....
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Hogyan húztad a ramokat 450-re

-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Jah!Szted is gyenge lett a grafika??
a ramokat hogy hútad fel 450-re??Lehet hogy az alaplap miatt de nekem nem akarnak megmoccani 400-ról majd jön az IC7 abban megnézem! -
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
a Demóban azt vettem észre hogy mind1ik játékosnak megcsinálták azt a mozdulatsor amit általában szokott csinálni
Roberto Carlossal pl lesre futottam és megtapcsolta a paszt utána meg a partjelzőt
Beckham meg álandóa reklomál ugyan azzal a kézmozdulattal ahogy megszokhattuk tőle
Szerintem nagyon zsír lesz a teljes!A Demo jobban sikerült mint a Fifáéknál,én már a Pro evo 4-et is jobban szerettem mint a Fiaf 05 vagy a Chapions Leauge játékot
[Szerkesztve] -
Cosmic Gate
aktív tag
Ime néhány sajátkészítésü kép a játékból:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Cosmic Gate
aktív tag
Hivatalos oldal:
Nem tudom miért nincsen még PC-s hivatalos oldala a játéknak...de mind1
Innen letölthető a demo:
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows 2000/XP
Intel Pentium IV 1.4GHz processor
256 MB RAM
8X DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)
Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher)
3GB free hard disk space
Azt hiszem ez senkinek nem gond!Szerintem nagyon jól sikerült ez az 5. Része is!!Nagyon jó grafika!!!Remek játszhatóság!!!Szerintem a Pro EVO Socc. 4 is megverte már az Aktuális FIFA-t Hát erre kíváncsi leszek!Mivel mindkettőnek csak a Demójával tudtam játszni!Egyenlőre még mindig a Pro EVO Socc. nyert nálam jelen esetben az 5 a Fifa 06-ellen!De majd a teljesnél kiderül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olyan is volt hogy a nézők között fociztam! Ennél a játéknál még nem volt Bug nekem....!Remélem tud valaki neked segíteni
nyomogatok mindent a menüben....de semmi....cső....pedig elvileg az F5 gomb megnyomásával 25percesnek kéne lennie a félidőnek....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha az ellenfélné van a labda...nyomd folyamatosan az S betűt (nekem ez a short pass) és az karakter aki épp ki van jelölve elkezd az ellenfél után menni akinél a labda van és elveszi tőle