Új hozzászólás Aktív témák

• S_E_R_I

aktív tag

Az elöbb játszottam a Spanyolok ellen egy elődöntőt. Az valami felűlmulhatatlan nagy mecs volt. Bele is kezdek.

1.félidő:Beckham; Gerrard; Lampard nem voltak kezdők helyetük Jenas; Hargrews és Defoe játszott. Na igy meg is látszott a csapaton hogy nem volt olyan jó mint ha játszottak volna kulcsemberek. Kaptam is 2 gólt. Szal 1.félidő Spanyol-Anglia 2-0.

2. félidő: Becseréltem Beckhamet; Lampardot és Gerrardot. Egyből más lett a csapat. Jobb volt a védekezés már a középpályán, sokkal több támadási lehetőség nyillot, 2 gólt ruktam is. Aztán ujra vezetnek a Spanyolok 3-2. Kiegyenlítek 3-3. Ujra kezükben a győzelem 4-3, de jön Lampard 90.dik perc utánni hosszabítás és vág egy valami fantasztikus összjátékböl kialakuló gólt. Huh na ez az igazi elődöntő.

3. extra félidő: Nem történ semmi érdemleges.

4. extra 2. félidő: Annak is a legvége Joe Cole szoló egy beivelés a csapatkapítány Beckham megszerzi az 5-dik Angol gólt. És döntős a csapat.

A FIFA World Cup '06-ban hol vannak ilyen izgalmak. Nincs ilyen hogy kulcsjátékosok hiányoznak a csapat akkor is jó. Nincs ennyi izgalom. Nincs felfutás. Nincsenek látványos gólok. Nincs olyan hogy szinte lemered a kapus egy bomba után. Itt a képesége érvényesűlnek Lampard nagyon nagy gólokat rug mint igazábol. Szal ez a játék élményileg fantasztikus. Bár sokan kérdik mért montam rolla sértő mondatok.(magam sem tudom). Igaz grafikailag sokat kellene javítani, de élményben verhetetlen. :DD

Új hozzászólás Aktív témák