Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
Hali, hogy kell normálisan kapura lőni?? (pl. 16ról)
és csavarni lehet közben?
eddig úgy próbáltam, hogy ugye kapu felé van a mozgás (billentyűzet), és ha magasan akarom akkor lövésnyomás közben felfele is nyomom a mozgást, ill. ha laposabban vagy nem is tudom, akkor lefele.
de szinte minden esetben fölé, mellé megy... szóval olyan igazi egészségeset még nem sikerült, pedig 6 óráig próbáltam folyamatosan :-/
vmit elszúrhatok, vagy nem tudom. én is fifáztam előtte, de már a 2005nél azt mondtam csá
2006 meg no komment ez most tetszik, de bár a passz, összjáték megy valamennyire, de mindig a lövéseknél van a baj, pedig a csíkot nem is húzom annyira fel... de mindig kilóméterekkel fölé megy, meg mellé (főleg, ha szélről befelé lövök rá (16os sarka pl.)
szóval ez lenne csak most a kérdésem...
lövés hogy is? csavarni lehet? meg ha oldalról akkor miért gáz?
próbálom még gyakorolni, de ha most így első ránézésre nagyon rosszul közelítem meg kérlek adjatok pici tanácsot, utána úgyis gyakorolni kezdem...
lehet az is baj, hogy sprint után lövök? vagy nem birtokolja eleget a labdát a srác??
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2006 meg no komment ez most tetszik, de bár a passz, összjáték megy valamennyire, de mindig a lövéseknél van a baj, pedig a csíkot nem is húzom annyira fel... de mindig kilóméterekkel fölé megy, meg mellé (főleg, ha szélről befelé lövök rá (16os sarka pl.)