Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriver
tag
válasz
N.Zola89 #197 üzenetére
Én is ezt nézegettem. Addig vacilláltam, még az edigital jól kibabrált mindenkivel. Sanszos, hogy pár ember foglalta be a teljes készletet, aztán majd drágábban továbbadják. Karácsony előtt pár nappal többet is megadnak érte, csak legyen.
Másik alternatíva nekem is a Concorde Tab Play 16GB. A gyártó magyar honlapjának fórumában már van egy friss tulaj, és eddig teljesen elégedett. Nem tudott olyan játékot rátölteni, ami megakasztotta volna.
Mellékesen ua. a proci van benne, mint a 7.0 Pro Duo-ban, és a Play már JB-vel jön alapból. Van Bluetooth, IPS panel, külön töltőcsatlakozó, fém hátlap, erős WiFi. Csak az akkuja lehetne kicsit izmosabb.
A 220voltnál néztem, ott van belőle (44.900.-) Az 1 év gari, és a tok hiánya miatt is inkább ezzel szemezek. Netezéshez jobb a 4:3. -
TaliGa
aktív tag
válasz
N.Zola89 #197 üzenetére
Ugyanebben a cipőben jártam. Karácsonyi ajándéknak lett egy ilyen betervezve, amely esemény ugye vészesen közeledik, de mindenhol lekéstem a rendelést, én meg nem ülhetek a fa alá, hogy drága gyermekem, ha majd a boltba lesz, aki ide is jön a jézuska.
Úgyhogy ma szépen beslattyogtam az Euronicsbe és vettem egy ATAB9,7 IPS-t. 55e pénz, dual-core proci, quad-core gpu, otg van, bluetooth van, ips panelja jó, 10pontos multitáccs, érzékenység oké, akku elég nagy, a 8GB belső tárhely meg le van ejtve, ahogy a support is (mert utóbbi gyakorlatilag zéró).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 26
- Epic Games
- Google Pixel topik
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest