Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem azért nem felesleges az sd, mert nem akarok mindig kilógó kanócot. Kinéztem egy 32GB-os gyors kártyát, jó lesz az
Nem is tervezem sokáig megtartani, de még nem jött ki a 10-es verziója, abban van 3G is, állandóra azt akarom.
Tv-m az passz, samu 42" FHD, kb ennyit tudok róla.Játékok nem hw miatt érdekel, nemrég volt egy Crystal tabom, sok game nem indult el, pl angry birds se, hw-e olyan mint a prime duonak. És hát ez a tabi is kínai csak matricázva.
-
Prof01
veterán
-
[w]
őstag
köszi, korcsillio-nak is!
járt nálam egy kínai tab és azon meglepődve tapasztaltam, hogy ott a karikán kint csücsül minden háttérben még futó app, így akár a böngészőre bökéssel is feloldható a lockscreen és akkor egyből odaugrik.
nyilván ez android verzió kérdése is, de már nem tudom azon milyen volt, mert elvitték, emlékezni meg luxus...
-
-
gabor76
csendes tag
-
XeeN
senior tag
Ezekre az infókra céloztam amikor azt írtam, hogy a száraz adatokkal tisztában vagyok. Ezek szerint a teszt programok nem mérvadóak, bár az ember fia úgy gondolná, legalább a benchmarkok programozói ki akarják hozni a készülékekből a maximumot. A Mali 400 már nem mai darab, hogy ne használják ki mind a 4 magot.
-
polgi803
őstag
Akkor majd mindenképp fel kell raknom, ha betellik a memo?! És amíg nincs SD-m? Addig azért le tudok szedni pár alkalmazást? Vagy mire jó a 4 giga alapból? Nem értem...film,meg kép,meg ilyesmi tárolásra kizárólag? És,ha fontosabb alkalmazás kell,de betellik akkor azért kell a Root,hogy azután az SD-re tudja pakolni azután?! ...vagy...rossz az értelmezésem?

-
korcsillio
addikt
Így,de még nem próbáltam... vagy az APP2SD.
-
zeri77
csendes tag
Sokkal erősebb, mint egy Concorde Tab One-ban, valamivel erősebb mint egy Apollo Quicky 732 tabletben, de kicsivel gyengébb, mint egy Nokia C5-03 mobiltelefonban (na ez most biztos nagy segítség volt
). Eddig a legerősebb, amivel tabletben találkoztam, nemtudom mivel lehetne mérni? -
N.Zola89
csendes tag
az ElektroSzalon-ban volt még 1db,amit holnap ki is szállítanak. le is kellett mondanom ezért a folyamatban lévő megrendelést az EDigitaltól,mert onnan egy Concorde Play-t rendeltem,viszont az csak kedden jött volna meg és 7ezerrel drágább lett volna,és már nem bírok várni
.remélem hogy nem bánom meg hogy töröltem a play-t és elfogadtam a pro duo-t,gyanús hogy hogy lett az Elektroszalonban hirtelen azaz 1 db,remélem nem egy hibásat vittek vissza és azt akarják rám sózni

-
N.Zola89
csendes tag
köszönöm. am egyébként most hívtam a focuscamerát,azt mondták hogy kedden jön meg a pro duo,én már nem hiszek nekik mert mondtak már vagy ezer időpontot meg dátumot,szóval lemondtam a rendelést,és megrendeltem helyette a concorde tab play-t,remélem max hétfőig megjön
ja ha valaki a Prime Duo-n gondolkozik,a laptopszalonban van raktáron
de a play-t én spec jobb vételnek tartom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem is tervezem sokáig megtartani, de még nem jött ki a 10-es verziója, abban van 3G is, állandóra azt akarom.