Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet nem hiszed de a te igényed nagyjából a társadalom 0.0000001%-át sem teszik ki. A fél emberiség részlegesen hallássérült ilyen / olyan okok miatt.
Amúgy nekem egy C700n fülesem van (Sony teleofonnal), amit azért vettem mert rommá dicsérték egy csomó tesztben és méréssel meg tököm tudja mivel és nem szeretem mert nekem szarul szól. Nem kicsit, nagyon. Viszont a nejem régi Samsung Buds Proja meg tetszik, ami aztán nagyon messze van a minőségi vagy prémium terméktől.Szóval kár axiomatikus kijelentéseket tenni olyan dolgokról, amelyek végtelenül szubjektívek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Ez lesz a Sony teljesen vezeték nélküli fülhallgatói közül a legolcsóbb modell.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung S22+ telefon tokok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest