Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Sziasztok!
Csináltam egy 25 diás fotóalbumot, diánként 4 képpel és beixeltem a képaláírás minden kép alatt opciót. A gondom az, hogy a képaláírások 90%-a rálóg jócskán a képre és külön nem engedi a szövegdobozt változtatni, csak a képpel együtt.

-
lordring
aktív tag
Sziasztok! Egy elkészített bemutatóban saját navigáló gombjaim vannak (akciógombok). Azonban vetítés közben a PP maga is kitesz néhányat automatikusan, átlátszóan, amit nem szeretnék. Hol lehet ezt kikapcsolni?

-
lordring
aktív tag
Ha a mintadiára rátettem a vezérlőgombokat, akkor az első és az utolsó oldalról hogyan lehet leszedni a felesleges gombokat?
Mert ugye az első oldalra nem kell előző dia gomb, etc. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest