- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoncsek
csendes tag
Sziasztok!
PPT-ben írtam egy makrót, aminek a lényege, hogy futtatáskor beszínez egy cellát, annak függvényében, hogy milyen érték szerepel a cellában.
Azt szeretném elérni, hogy amikor megnyitom a ppt-t akkor automatikusan fusson le a makró, és ne kelljen még külön lefuttatni.Olyan megoldást már próbáltam, hogy a slideshow indításakor fusson le a makró. Ezzel csak az volt a problémám, hogy mikor megnyitottam a ppt-t, mindig le kellett először futtatnom a makrót, utána viszont módosítottam a cella értékét és a vetítés kezdetével lefutott. Csak azt próbálom kieszközölni, hogy ne kelljen lefuttatni a makrót manuálisan, hanem automatikus legyen. Ehhez kérnék vmi segítséget!
thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest