- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Adok egy példát is.Nyíregyháza Bánki szakközép.A legjobb osztályátlag 1997ben a páromék osztályáé volt, 3.5-3.7.Főiskolára felvettek aránya: 90%!!!! Ebből a nagy részük 4es átlaggal csinálgatta a főiskolát...
Szóval igen, lehet hogy egy jobb szakközzépben rosszabbak az átlagok, és ha a párom gimiből ment volna a repmérnökire felvételizni, akkor a tudásával be is kerül .(Mármint jobb vitt pontja lett volna)(egyébként 4es anal és 4es villany szigókat csinált fősulin!!)
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Nem kéne azért a vidéki középsulikat csak így leszólni...
Én amúgy DIREKT névtelen iskolába mentem, s éppen ellenkező okokból, mint azt hinnétek...
Mert ott qrvára nem számít, hogy milyen a statisztika, nem kell ''fenntartani a nagy nevet'', odavonzani minden hülyét... Hanem objektíven értékelni...
És szvsz a pontduplázás igen jó, mert ha nem lett volna ilyen, akkor biztos, hogy középiskolában egy percet se tanultam volna, mert nem lett volna meg a MOTIVÁCIÓ, hogy tanulásomnak látható eredménye is lesz...
Amúgy meg a b*nyalósokat én se komálom...
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Nintendo Switch
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest