Aktív témák

• Wildmage

senior tag

válasz Grass #305 üzenetére

Én is oda megyek kereskedelem szak, rövidítettre. A legjobb az egészben az, hogy nekünk már le kellett tenni az angol/német üzleti középfokot és most és a gratulálunk, felvették levéllel együtt közölték, hogy szeptembertől el kell kezdeni a következő nyelvet és nincs kezdő csoport. Na most én csak németet tanultam az angolon kívül, de azt is csak általánosban kb. 10 éve, így elég vicces lesz a dolog. Azt tudom elmondani kb. hogy hogy hívnak meg hol lakom. A legjobb akkor lesz, ha nem férek bele a német középhaladó csoportba és egyből beraknak a spanyol középhaladóba, ahol meg majd nézek, mint Rozi a moziban, mert egy árva szót nem fogok érteni.
    Szerintem még Te jártál jobban. Egyébként meg nem annyira gáz angolul tanulni. Én egy ideig az ELTE angoltanári szakára jártam és volt angol történelem vagy valami ilyesmi nevű tantárgyam.Jött oda mindenféle külföldi előadó (Dél-Afrika nagykövete stb.), de 90%-át már akkor is értettem, pedig akkor jóval kevesebbet tudtam angolul, mint most.

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés