- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounti
aktív tag
válasz
Benhill #2202 üzenetére
Tudom, hogy ki lehet kapcsolni a reklámokat, meg is tettem mind a húsz különböző eldugott almenüben. Azon értetlenkedem kissé, hogy ezt egyáltalán miért kellett megtennem!?
Nem a telefon általános sebességével van bajom, az teljesen megfelel, hanem azzal amit írtam, hogy akárhány almenüben és fejlesztői menüben kapcsolom is ki az animációkat akkor is jelenvannak bizonyos alkalmazások esetében, és lassúak.
A temérdek kéretlen úgynevezett alkalmazás, és azok levakarhatatlansága is megérne egy pár szót.
Elhiszem, hogy neked pedig túl nagyok az ikonok, ezért is mondom, hogy ez a rendszer így több sebből is vérzik, mert nem lehet megfelelően testreszabni.
Természetesen lehet élni, és használni a telefont ezekkel a zavaró dolgokkal együtt, azonban jó lenne, ha a telefon idomulna hozzám, és nem fordítva.
#nicu71: Nem tudom, hogy hova csatlakoztál, talán nem olvastál elég figyelmesen, hiszen neki sem megfelelő az ikonok mérete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest