- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
Szia!
Igen, pénteken rendeltem, hétfőn megjött.
De rendelés előtt még fura volt, hogy van az oldalukon egy "-stock" végződésű linken ugyanebből a telóból kb. 5eFt-tal drágábban, ami raktáron van és 1-2 munkanapon belül tudják szállítani. Felhívtam őket és tényleg, az van, hogy két különböző beszállítóval állnak szerződéses kapcsolatban (legalábbis ezt mondta az ügyfélszolgálatos hölgy) és ezért lehet kétféleképpen rendelni. OK, mondom, nekem nem sürgős és ezért megrendeltem az olcsóbbat, amire 4-5 munkanapot írtak. Még péntek du. felhívtak a coolmobile-tól, hogy elküldték a csomagot és hétfőn meg fogom kapni. Meglepődtem és mondtam, hogy hát én a lassabb verziót rendeltem, erre azt mondta a hölgy, hogy valószínűleg visszamondtak egy rendelést és azért tudnak ilyen gyorsan szállítani. Szóval állítólag szerencsém volt.
Egyébként kibontottam, de be még nem kapcsoltam, most nem érek rá ezzel foglalkozni. -
negyven2
veterán
Én is innen rendeltem a nyáron. Ott se volt raktáron, és én is megkaptam ezt az üzenetet, de nekem a megrendelés leadását követő 4. napon, már a kezembe volt a készülék. Én azért a biztonság kedvéért kértem hozzá egy háztol-házig garancia szolgáltatást (vagyis ha meghibásodik, akkor jön érte a futár, és a javítás után jön is vissza).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Google Pixel topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest