- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
grobalster
üzenetére
Én még drágábban vettem, de nem érdekel, 141 ezer Ft volt (talán 1-2 nap múlva ment le az ára a rendelésem után
). A lényeg, hogy megvan és szerencsére nincs vele semmi gond. Szuper telefon, előtte az X7 Pro is az volt, annyi, hogy a nagyobb kijelzőt jobban látom, de könnyűnek érződik és vékony még tokban is. A hangja halkabb (viszont elég), mint az X7 Pro, de több mély van benne, szóval szebben szól. Ez igaz a beszédhangszóróra is, van mélytartománya, nem szeretem, amikor a másik felet "vékony/magas" hangon hallom. A rezgőmotor ugyanaz benne, de itt kicsit jobb érzés, máshol van a házon belül. Akksi meg király, kb egy napja töltöttem és most van 66%-on, persze a gyári fölösleges appok kipucolva.
Most olvasom, hogy a töltőt láttad drágábban, azt meg olcsóbban vettem itt kb 10 napja 100 Ft-tal (7490 Ft)...
Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). A lényeg, hogy megvan és szerencsére nincs vele semmi gond. Szuper telefon, előtte az X7 Pro is az volt, annyi, hogy a nagyobb kijelzőt jobban látom, de könnyűnek érződik és vékony még tokban is. A hangja halkabb (viszont elég), mint az X7 Pro, de több mély van benne, szóval szebben szól. Ez igaz a beszédhangszóróra is, van mélytartománya, nem szeretem, amikor a másik felet "vékony/magas" hangon hallom. A rezgőmotor ugyanaz benne, de itt kicsit jobb érzés, máshol van a házon belül. Akksi meg király, kb egy napja töltöttem és most van 66%-on, persze a gyári fölösleges appok kipucolva.