Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
crucified
tag
Szervusz, köszönöm. Akkor ezért nem hajlandó beolvasni. Én sem értem ezeket, pedig - szerintem - a géppel együtt megveszi az ember a szoftvert is, ami már a felhasználó tulajdona. Egy ennyire specifikus gépet ráadásul nem is lehet máshol használni.
Neked is jövök sörrel.
Mindenesetre köszönöm ismét.
-
byte-by
tag
halo
érdekes ez a memóriakártya buli.
úgy néz ki megkerülhető a cpu password, ha egy üres transfer-kártya van létre hozva és behelyezve.
ekkor ha jól értelmezem törli a beállításokat és le lehet tölteni új programot.ezzel gondolva arra ha a password elveszett vagy elfelejtődött.
a transfer-kártya használatos akkor is ha szoftver nélkül akarunk programot feltölteni.ha program kártyaként használatos akkor törli az internal programot és minden értéket, majd a kártyáról
be tudja tölteni a programot.
a manual leírja a folyamatokat.az s7-1200 manual egyébként megjegyzi, hogy ha formatálod windows-al akkor ezt benézted.
ezzel a reformatálással nem működik a cpu.persze minden esetben nem árt rendelkezni egy működő programmal, probléma esetére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest