- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
Dezsi82 #4722 üzenetére
szia!
örülök, hogy ezekre a különbségekre rávilágítottál, utána kell néznem egyesével mind, én inkább grafikai és logikai hasonlóságokra gondolok, ami egy átlag user-t segít a tájékozódásban, pl mindkettőnél paraméterátadás nagyban hasonlatos, tehát ha nem is tudja akkor sejti hogy hol lehet a válasz, ami pedig a legfontosabb, hogy az F1, itt segíti az embert.
Sokat gondolkodtam, hogy mitsubishi vagy omron legyen a következő, ez akkor eldőlt, amikor élőben kelett monitorozni a mitsubishi PLC-t és semmi súgó vagy hasonló támasz nem volt, lehet verziószám hiba, de akkor sem volt túl megnyerő, pl internet csatlakozás nélkül meg voltam lőve, amikor két merker bitet logikailag összeszorzott és az eredmény az L1018-ba adta meg. Azóta se tudom milyen adat terület ez, de talán most megmondja valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest