- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali!
"Tényleg nem volt ésszerűbb ötleted?"
"Volt. Viszont az eddig közölt információk alapján ez látszott a legvalószínűbbnek."Most már kíváncsi vagyok, mi az ami ésszerűbb de valószínűtlenebb...
"Így könnyű a szerver üzemeltetése :>
Keletkezzen adatátvitel, de ehhez nem nyúlhatsz, majd mi megmondjuk milyen legyen. Old meg"Ezen parázom én is. Nem látom a dolog végét, hogy hogyan is lehet megoldani. Papír szerint van kb. 3-4 hetem, hogy felprogramozzak egy tucat PLC-ét és még abban sem vagyok biztos, hogy az előírt eszközök megfelelnek-e a feladathoz. Dehát, szeretjük a kihívásokat. A rendszert felügyelő informatikusok feladata meg ugye nem az, hogy az használható legyen, hanem hogy biztonságos.
"Nekem egyébként úgy tűnik, hogy az omron ethernet adaptere nem tud free UDP/TCP módot, ahogy láttam FINS van, vagy mehetsz a sóhivatalba."
Nekem is így tűnik...
"Egy gateway-el megoldható lenne, de az egy plusz eszköz és persze plusz munka (meg hát plusz idő és plusz pénz)."
Még mindig olcsóbb és gyorsabb lenne, mintha kötbért kellene fizetni. Eddig ehhez a céghez mindig úgy szállítottuk a gépeket, hogy egy gateway PC-én keresztül zajlott a kommunikáció. Most előírták, hogy Ethernetes OMROM CJ1 PLC-ével kell vezérelni a gépet gateway PC nélkül. Pedig jelentősen olcsóbban kínáltuk a gépeket PC vezérléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest