Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz ggbuffon1897 #199 üzenetére
Ezek azon múlnak, hogy melyik hány watt hőt disszipál el. Nekem csak egy i5-14600K van, de keményen be tud fűteni, AIO kell hozzá az ITX házamban. A mérésekből is látszik:
Intel Core i5-14600K Review - Impressive OC Potential - Power vs 7800X3D, 7700X, 7600X, 13600K | TechPowerUp
(Lehet, hogy out of the box-ra gondoltál. Az állapot csak stock, az out of stock azt jelenti, hogy nincs készleten.)[ Szerkesztve ]
-
ggbuffon1897
őstag
Barmilyen reviewt nezek ez nem igaz. En out of stock allapotrol beszelek, nem ossze vissza buheralasrol alulfeszelesrol tuningrol stb.
Alapvetoen nem erdekelne, de nem mindegy h mennyire okadja a meleget, mennyire kell rajta porgetni a hutot stb.(en csendmanias vagyok e teren) na de ez tenyleg off.
-
kicsako
őstag
válasz hahakocka #192 üzenetére
Nem is feltétlen a konzol - pc összefüggésre gondoltam, mindenki el tudja dönteni mire van szüksége(legalábbis remélem). Leginkább arra, hogy sokan vakon rávágják hogy juj igen megéri a ps pro, akár 500ezret is fizetnének érte, miközben bárhol olvastam tesztet azt írták, hogy van különbség, de nem akkora hogy majdnem 2x árat kérjenek el érte, ráadásul lemezmeghajtó és vertical stand nélkül
-
Csandi
őstag
válasz ggbuffon1897 #196 üzenetére
7000-res és 9000-res Ryzenek hűvösebbek mint a 13.-14. genes intelek.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz hahakocka #192 üzenetére
Mondjuk azt azert ne hagyd ki, h az amd procik 10-15fokkal melegebben ketyegnek mint az inteles tarsak.
Nalam a 12600k (alapon, nem erdekel a tuning) nem nagyon volt meg 60C felett sem sehol sima leghutessel (bq pr3)
Ez a procifarokmeregetes meg vicces szokott lenni cpu szintjen , foleg 1440 meg 4k eseteben ahol kb semmi erdemleges diff nincs a procik kozott. Ott a gpu nyers ereje dönt.
A ps5pro gpu szintjen meg nem all jol, igy csodat varni felesleges.
-
F-ECT$
titán
A PS5 Pro 700 dollár. A PS6 ennél nem lesz drágább, sőt, én be merek most tippelni egy 600 dolláros árat (aztán majd kiderül). A 4 év meg akkor lesz annyi, ha nem nagyon jön ki semmivel az MS addig. Ha viszont 2026-ban jön az új Xbox, akkor 2027-ben jönni fog a PS6 is.
Persze hogy a 600 dollár az nálunk hány forint lesz addigra, az még erősen kérdéses
Dive ever, work never.
-
hahakocka
senior tag
Ne is mondd megint tegnap is említették nekem hogy ő mindig is Inteles volt, ezért marad annál az AMD gyenge és nem cool s sokat eszik! Nem akartam mondani hogy lemaradtál 10 évet Amúgy nekem is volt P4, I5, I7 PC-n ,s egy laptopos Intel is. 9700X el szemezek kérdés, elég lesz a 4K -ra, de ahogy néztem 4K ban, 10% ha van átlag difi a 9800x3D hez. De már most sok helyen 130e körül van és most csökkentettek árat igaz itthon lehet nem fog érződni Az erős forintunk miatt!
Szóval PS5 Pro egy nagy lehúzás az tuti. S jönnek az új középkateges VGA-k is év elején melyekkel simán mész majd 4K ba elvileg. Miért vennél 330e ért egy régi 'mini PC'-t. Mert félig meddig a mai konzolok AMD s CPU-VGA-s PC k már ugye. Nyugodtan lehet PC s árakhoz hasonlítani kb ha van lehetőséged azokat sokkal olcsóbban, s emellett sokkal jobbat venni ugye. Persze kis mérete, bizonyos szintű mobilitása ott van de a TV-t tudom PC re is kötni ha akarom.[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz 30z.Samu #190 üzenetére
Amíg az emberek megvesznek mindent amire $oony van írva, addig nem fognak semmit olcsóbban adni.. Lásd PS Portal, ami konkrétan ugyanazt tudja mint a telefonod(Do you guys not have phones??), mégis millióan odavoltak érte hogy mekkora újítás, és megvették az elektronikai hulladékot Mondhatnám a PS plus drágulást is, hogy minőségi szolgáltatást tudjanak nyújtani, majd semmit sem javult az egész
Kicsit olyan érzése van az embernek, mint az AMD - Intel vonalon, hogy mai napig rengetegen nyomják hogy az AMD egy kazán, miközben az intel 2x annyit fogyaszt és jobban melegszik, de ez rögződött be az embereknek 10-15évvel ezelőtt... -
Cassi
őstag
A Sony megpróbálja megtartani a hagyományos PC-s és konzolos árképzésből a neki kedvező elemeket: a konzol árán már egyáltalán nem látszik semmiféle bevezetéskori kedvezmény, viszont továbbra is próbálja felárral árulni a játékokat. Ügyes.
A normális megoldás az lenne, ha fellazítanák az online vásárlást és valamilyen módon más boltokat is beengednének a digitális piacukra. Technikai oldalról az optikai lemezeknek eléggé végük van, csak addig a vásárlók nem akarják elengedni, amíg egy monopolhelyzetben levő online shop az egyedüli alternatíva. -
K0vasz
aktív tag
szvsz a jelenlegi helyzetben (az xboxhoz képest túl jól állnak) ennek a konzolnak az az egyetlen értelme, hogy hozzászoktassa az embereket a 800 eurós árhoz és a lemezmentes élethez. mert az tuti, hogy a PS6 nem lesz olcsóbb, és meghajtó se lesz hozzá (talán még opcionálisan se), hogy mindenkit át tudjanak terelni a digitális vásárlásra, és ezzel megszüntessék azt a gyakorlatot, hogy egy darab, boltban megvásárolt lemezzel többen játszanak
-
ldave
félisten
Tudod, köznyelvben ez gyakori eset, még filmek címénél is megesik: A szilikonvölgy kalózai
A Slime draws near! Command?
-
eeeasy
csendes tag
vicces, hogy az ai, amit hasznaltok a cikkirashoz, szilikonnak forditotta a sziliciumot
"A fogyasztás pedig, bár nagyban függ a szilikonminőségtől, ..."
-
PTM
aktív tag
válasz TrishtanAG #180 üzenetére
Külön helyiségben van, csak be van húzva hálókábellel a lakás. De a korábban linkelt topikban én is túl sokat írtam ezekről, még többet nem szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
TrishtanAG
senior tag
Ha kábellel van a TV-re kötve a Pc, úgy is simán is tudsz Windows alól a Steamen nagyképernyős módot indítani, és meg is van a konzolos fíling, akár DualSense-el irányítva (bárhol vett játékot hozzátudsz adni, nem kell steamesnek lennie).
De most már nem offolok, esküszömwww.adventuregames.hu
-
bmakszim
senior tag
Ebből kéne youtube videót csinálni, nem az ütésálló SSD foglalatból... egyből megindulna a csatorna!
-
PTM
aktív tag
Én a PS4 Próval kezdtem, de nagyon megtetszett a platform, újabban rámentem az érdekes platina trófeákra is. Hülyeség, de élvezem. Viszont egyre maróbb gúnnyal írom le a régi "for the players" szlogent, nem tetszik az irány.
Remélem, hogy a Lies of P és Lords of the Fallen majd tetszeni fog, mert nekem ezek jelentették a mérleg nyelvét, amiért a Pro gépet megvettem.
#177 TrishtanAG
Nekem kábelen látja egymást minden és Shieldem is van, felírtam a Moonlightot.[ Szerkesztve ]
-
TrishtanAG
senior tag
Mióta létezik wifi 6-os router, nem érzékeltem input laggot nvidia Shield/Moonlight streaminget használva. Persze nem esportolok, vagy valami. Spider-man, GoW, Horizon, Diablo 4, RPG-k, stb. tökéletesek vele. Minden, amit konzolon is játszana az ember
www.adventuregames.hu
-
Kansas
addikt
válasz TrishtanAG #144 üzenetére
Hááát, talán ha nem lenne olyan botrányosan szar a wifin keresztül az inputlag, megfontolná az ember...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
-
Moby
addikt
Ez ugyanaz a krumplipc, ami a ps5 volt megjelenéskor teljesítményt tekintve. Csak az még relatív olcsó volt, ez meg már nem az. Konkurencia nagykonzolon már nincs, annyiért adják, amennyiért akarják. Pontosan tudták, hogy nem fogják szétkapkodni a népek (a sokkal olcsóbb ps4 pro-t sem kapkodták szét, és a ps5 sem fogy annyira jól), akkor meg már úgy voltak vele, hogy miért ne keresnének rajta. Igazuk van. Ökörség lenne olcsón adni, akkor sem vinnék jobban. Az más kérdés, hogy az egész iparág teljesítménye nagyjából a meleg h*gy szintjén mozog ami a játékokat illeti, és van-e szükség erre a gépre (nincs), és ebből épp a épp a sony lóg alul kifelé. Csinálnak hardvert, mert azt tudnak...vagyis azt megcsinálja nekik az AMD.
Nincs itt semmi meglepő dolog, volt már ilyen, maximum az ár szokatlan, azzal meg barátkozni kell, miután az MS hátralépett kettőt, ez már nagyon nem is lesz más. -
BusinessGuy
őstag
válasz szucsinka #158 üzenetére
Nettó bullshit.
Eleve miért felejtős olyan vga ami erősebb mint a Pro?
4k-ról beszélsz meg 60 fps-ről. Ezek a Pro-n változatlanul álmok maradnak. Majd lesz 2k@4k skálázás néha 60 fps-el bár láthatóan a bottleneck nem kegyelmez.- az utóbbi időkben úgyis 1080p vagy az alatt van már a ps5, a pro sem éri a nativ 4k-t nevetséges azzal összevetni. Nativ 4k-ban talán prevgen és régebbi cimeket kapsz a 60 fps-hez de még azt se inkább 30 fps ha nativ 4k... A cimek zöme viszont nemhogy nem nativ 4k, a 2k is alig van meg....Egy 4080 super hülyére pofozza ezt a generációt és ha ekkora a haladás vélhetően a következő gen sem éri be....
Bezony ennyi pénzből összeraksz jobb pc-t egy Ryzen 5 alapra és mellé egy 4070-el vagy 6800xt-vel. A drop akadás java meg user error meg szarul beállitott gép. Érdekes engem valahogy nem kisértett az elmúlt 10-15 évben.Butaságokat hordasz össze a hardverek ismeretének teljes hiányában.
[ Szerkesztve ]
-
paljani
aktív tag
Tehát akkor helyesen a korábbi kijelentésem úgy hangzik, hogy a PS5 egyelőre hasonlóan fogy mint a PS4.
(Mindazonáltal a PS4 PRO hasonló áron adott dupla teljesítményt félidős frissítéskor míg a PS5 PRO hasonló teljesítményt ad dupla áron. Rohadtul nem mindegy és ez véleményem szerint az eladásokban is látszani fog!) -
ggbuffon1897
őstag
válasz szucsinka #158 üzenetére
400bol nem raksz ossze olyan pct ami dlss/ fsr3 al kitudna magabol tolni a 60fpst bizonyos jatekok es bizonyos kompromisszumok eseteben?
Ne vetits mar..
A ps5pro (ha tudja) se high end be tolja ezen a felbontason ezt a szintet, de leginkabb nem tudja.
Nem akarok PC vs konzol vitat, mert meggyozodesekkel meg fan clubbokkal nem vitazok (foleg h nalam is van konzol es tudom az elonyeit), na de framedroppokra meg smoothra hivatkozni ezeknel a konzoloknal a PC vel valo osszehasonlitasban, hat onmagaban vicc.
Amit a Sony ebben a genben csinalt a userekkel a lof*sz ps elofizujaval, meg ezzel a konzollal árban, az kimeriti a pofatlansag fogalmat. Es akkor meg nem vettel hozza talpat, meghajtot, plusz joyt es elofizut..hagyjukmar ezt igy 2024ben.
-
-
PTM
aktív tag
A 67,5 millió PS4 a 2017. szeptember 30-cal zárt negyedévből van. Nincs ellentmondás a Statistával sem, csak ők éppen ezt az adatot nem hozták le. Pár hónappal (talán egy negyedévvel, csak most telefonról logint kér és nem látom) előbbi és későbbi van nekik.
[ Szerkesztve ]
-
paljani
aktív tag
Na kibogarásztam. A titok (és az eltérés) a fiscal year-ben rejlik azaz a Sonynál az üzleti év nem esik egybe a naptári évvel (a statista (shipment-sales) adatai naptári évre vonatkoznak).
PS4 FY2013-FY2017 79.1 mio
PS5 FY2020-FY2024 65.4 mio (nem lezárt év!)Forrás: Sony https://sonyinteractive.com/en/our-company/business-data-sales/
-
F-ECT$
titán
válasz Neurotoxin #153 üzenetére
Nem kell über pc. De jobb teljesítményű pc-t raksz össze ennyiből. A Ps5 esetén erre nem volt lehetőség, de a pro drága gép lett, a pc árak meg csökkentek az elmúlt 4 évben. És már a PS exek is jönnek pc-re.
Dive ever, work never.
-
Neurotoxin
őstag
válasz ggbuffon1897 #39 üzenetére
1.Már akkor is mindenki XSX-et vett, aki kicsit is komolyan gondolta a Xbox platformot, mint, ahogy én is. Az XSS-t azok vették, akik GamePass masinának szánták. A XSX-et egyébként 185e Ft-ért vettem '21 Karácsonyán. (Előtte sikerült eladnom az XO-t 50e-ért.)
2.380e Ft-ból ma sem veszel/raksz össze "über"decens PC-t...19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
sz_b
csendes tag
In a new financial report from Sony, the company said it shipped 3.8 million PS5 consoles during the second quarter of the fiscal year from July 2024 to September 2024. That was 29% drop from the same time period last year. The new lifetime total units shipped is now 65.5 million, making the amount just shy of the 67.5 million PS4 units shipped when it was in the same period of its lifespan.
-
PTM
aktív tag
De hát a gamer oldalak is Sony-riportokból dolgoznak, csak link rot miatt nem tudtam közvetlenül meghivatkozni. Rákeresve a 91,6 milliót is ugyanúgy lehozták, 2019. januárban, mert az a bő ötéves eladásokra vonatkozik már. Itt pedig a négyévest kell nézni.
TrishtanAG
Ebben a topikban oda-vissza ki lett ez tárgyalva. Hallottam róluk, és nem akarok megint bemenni ebbe az utcába.[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
A 30tflopsos hallucinációkból mesékből meg 3x teljesitményből nem lett semmi. Maradt szárazon 1.5x teljesitménynövekedés alsóhangon 2x áron. Az hogy pc szintü képminőséget kapunk azt inkább hagyjuk, ne nevettesse ki magát ezzel a cikkiró mert ez hazugság a PSSR továbbra sem képes a DLSS szintjét hozni ráadásul jóval kisebb felbontásokról kell skáláznia mert a gép még egy 6800xt szintjét sem éri el.....
Itt gyakorlatilag fogtak egy amúgy is cpu miatt bottleneckelt gépet kapott még némi ramot pssr-t meg egy lájtosabb gpu fejlesztést... Kb mintha fogtad volna az rxt 2080-asod és 3060ti-ra cserélnéd minimális ramfejlesztés mellett. Lesz DLSS3-ad és valamivel jobb sebességed ittott ami miatt feljebb tudod valamivel csürni a grafot meg az RT valamivel jobb lesz. De ezért kifizetted a géped árának 2x-esét...Hogy ez kinek éri meg? Az elvakult fanoknak maximum. A büdös életbe nem fog ez a gép olyat domboritani hogy indokolva legyen az ára, vicces hogy még bármiféle ár és specifikáció nélkül belőttük sokan hova fog kerülni a gép a fogyasztás és ár kérdése miatt, hogy az olyan nevetséges képzelődések minthogy megközelitsen akár egy rtx 3080-at vagy 6900xt-t azok nem férnek bele a keretbe sehogy. A realitás valahol a 3070-3070ti szintje lett volna a 30 tflopsos képzelgések és a hivatalos ár alapján. Akkor még azt lehetett mondani hogy necces összerakni a ps5 pro áráért hasonló tudású pc-t de megoldható. Aztán jött a végleges gép és...Ez nevetséges. Pláne ahogy a fizetett promóciókból élő gamer médiák próbálják lapátolni a sz*rt. Ennyi pénzért bizony biklább pc épithető, a ps5-höz képest bagatel az ugrás, és semmi sem készteti a fanatizmuson és a butaságon kivül az embert arra hogy akár egy használt garis ps5 helyett amit már 130 körül levadászhat kifizessen 320k-t vagyis majdnem 3x összeget....
Nonszensz és ami a legszomorúbb hogy ha a játékosok nem köpnek az egészre és sikerre viszik a Sony újabb szarságát, azzal el is lehet temetni a jövőben a jó ár/teljesitmény arányú megfizethetőbb árkategóriájú konzolokat.....
Forditották volna inkább ezt a pénzt még több és több játékba és stúdióba, mert abból a ps5 jelenleg a leggyengébb generációt produkálja ha az exkluziv tartalmakat nézzük (függetlenül attól mi jött pc-re és mi nem)....[ Szerkesztve ]
-
paljani
aktív tag
Vannak tisztességes, gyártó által leriportolt adatok én azokat veszem alapul (habár annyi trükk van benne, hogy a kiszállított egységeket eladottnak tekintették ha jól emlékszem). Fizetett gameroldalak felbeszélő “hírei” engem hidegen hagynak.
(A statista a Sony által hivatalosan kiadott éves supplemental infókból dolgozik. ) -
TrishtanAG
senior tag
Minek bármilyen alternatív oprendszer? Nem hallottál urunkról és megmentőnkről, a Steamről meg a konzolos felület-szerű Nagykép módjáról? Avagy lerakod a lakás bármelyik pontján a Pc-t, aztán wifin keresztül rá-streameled a Tv-dre, ahol meg bármilyen controllerrel játszol. Egy pilanatra sem látod közben a Windows felületét.
www.adventuregames.hu
-
paljani
aktív tag
Elnézésed kérem de - ebben a témában - komolytalan oldalak felbeszélő írásaival nem foglalkozom. 2014 Aug és 2018 December között 91.6 millió PS4-et adtak el.
Forrásom itt: https://www.statista.com/statistics/651576/global-ps4-console-unit-sales/
-
hahakocka
senior tag
Év elején jönnek az új középkategóriás 16-20gb os kártáyk Inteltől s AMD től elvileg. Sajnos Nvidiától egyelőre csak egy szegényes 12 gb os 5070 et pletykálnak még 4080 erővel se. De talán az is jó lesz.
A lényeg hogy ezek mivel középkateges kártyák tuti sokkal olcsóbbak lesznek mint most a 4080 stb de kb azt érik el majd erőben és RT ben is. Miért venne bárki majd 400e ft ért egy már megjelenéskor elavult konzolt? S ennyiért 32-6gb memória is férhet a gépbe még a konzolban van vga+system memóriával együtt 16-18. Itt együtt lesz majd akár 90 S újabb AI , RT s egyéb technikák is lesznek már a kártyákban majd. -
PTM
aktív tag
"This is in line with sales of the PlayStation 4, which had sold 67.7 million consoles at the same point in its lifecycle."
Gamerant, de más oldalak is lehozták.Nincs nagyon lemaradva, de szerintem a trend lesz az érdekesebb, hogy nyílik-e majd valamerre az olló.
[ Szerkesztve ]
-
evoken
csendes tag
Ezeket a "garantáltan" dolgokat hagyjuk már. Ezt mégis miért úgy adod elő mintha a jövőbe látnál? Még csak nem is logikus, 1000 euroért nem adnának el 65 milliót 4 év után, ez az ami biztos, totál szembe menne az érdekükkel... Az elképzelhető hogy a base PS6 drágább lesz arányaiban az 5 nyitó árához képest, de hogy még a pro fölé lőjenek árban "mert hogy azt is megveszik a hülye fanboyok" teljes nonszensz, nulla megalapozottság.
-
-
Sundesz
őstag
Azért a Pro-ban van egy 2 TB-os SSD is, az sem rossz. A 330 elfogadható lenne, ha a stand és a meghajtó benne lenne a csomagban. Nemrég volt 165 a Slim rengeteg helyen, ez pont 2x annyiba kerül, ahhoz ez kicsit karcsú szerintem. RX 6700 GPU egy RX 7700 XT lett kb., ez a különbség.
PC alternatíva (Ryzen 5600, 32 GB DDR4, 7700 XT, 1 TB SSD) egyébként megvan bőven 360 ezer Ft-ból.
Érdekesség, hogy a PS5 és a Series X/S került annyiba megjelenéskor, mint egy hasonló teljesítményű GPU asztali változata önmagában.
Hörcsög Powa'
-
paljani
aktív tag
Pár dolog ami eszembe jutott:
1. Amikor a PS4 Pro megjelent akkor PS4 árban adták azaz “ingyen” kaptunk dupla+ teljesítményt
2. Amikor a PS4 Pro megjelent a PS4 olcsóbbá vált azaz alacsonyabbá tették a belépési küszöböt a PS ökoszisztémába
3. Most, hogy
ez a rohadványPS5 Pro megjelent felfelé bővítették a kínálatot és még a slim változat is drágább lett (lemezmeghajtóval mindenképpen)4. A PS3 is piszok drága volt megjelenéskor de az legalább valamennyire indokolt volt HW oldalról (Blu-Ray meghajtó, PS2 vas benne) és folyamatosan csökkent az életciklusa alatt. A PS5 ára nem igazán csökkent (ezzel a belépési küszöb sem).
5. Az emberek gyomra nem vette be a PS3 árazását (továbbá a Sony sem kivánt bukni a konzolokon a továbbiakban) ezért a PS4 lényegesen olcsóbb árral nyitott ennek megfelelő hitvány hardverrel6. A PS5 nem fogy jól és ezen a irreálisan megdrágított PS5 Pro nem látom hogyan segítene
7. Eszméletlen drágák lettek a játékok. Régebben könnyebben kifizették a magasabb árat a vevők mert volt second hand market. Ez a digital copyk korában már nem igaz és ennek megfelelően egyre kevesebben és egyre kevesebb játékot vesznek. Ezért a sok remastered/remake: jól sikerült játékok felújított (de nem teljesárú!) változatai kis kockázat mellett viszonylag jól fogynak
Szerintem a PS6-al ugyanazt fogjuk látni, mint a PS3=>PS4 váltással: lefele fognak menni az árak. Szerintem már a PS5 Pro ára is lefele fog elindulni nemsokára. Majd kiderül.
-
PTM
aktív tag
Csak egyszer eljön az a pont, hogy nemigen veszik majd meg. Az látszik, hogy a PS5 Próért sincs sorbanállás, a polcról le lehet emelni (ami nem lep meg), ha kell valakinek. Pedig kevesebb érkezett, mint anno a sima PS5 esetében.
#126 frankdelgado
Én inkább azt látom, hogy ez ennyiért sok embernek csalódás. Eddig is kritizálták a generációt, hogy sok a rókabőr, amire ez a gép rátett egy lapáttal.[ Szerkesztve ]
-
-
frankdelgado
őstag
Oké az agyhalottazás tényleg költői túlzás volt, de vállalom a következményeit . A többi viszont teljesen reális, a Sony most már tudja, h szinte bármit megtehet és szépen sunyiban meg is fogja tenni. Vagy lehet, h nem is sunyiban, mert a többség úgyis állva tapsikol...
Mert ez egy drága hobbi.
[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
válasz frankdelgado #124 üzenetére
Abban igazad van, hogy a 800 dollárral ott is feszíti a húrt a Sony, annyival drágább a sima PS5-nél (miközben messze nem nyújt annyival többet). Ill. ennyiért már ott is hajlanak akkor a PC felé. Az agyhalottazásért és amit utána írtál, azért viszont kár volt.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
Az eu többi tagállamában sem xarják ki minden reggel azt a 800 eurot, meg aztán el lehet azt költeni értelmesebb dologra is. Ott is vannak tudatos vásárlók, meg vannak agyhalottak, akiknek mindegy csak meglegyen az új iphone, meg az új ps. Én ha döntéshozó lennék a Sonynál, tutira kiadnám az ukászt, h jövőre, de legkésőbb 2 év múlva legyen egy ps5 pro+, ami a 16-ról 20 Tflps-os lesz pssr2-vel és az uncharted 1-2-3 al, meg 60 fps Bloodborne-al promóznám peccselve. És elhalmoznám a rajongókat teljes árú ps4-ps5 remasteredekkel. És a ps5 közösség állva tapsolna.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz N.YCityBoy #113 üzenetére
Lázár Jani te vagy az?!!!!
-
GEIL
addikt
Ezen gondolkoztam én is.....milyen értelemben fókuszál a SeriesS-re ?
Mert ahhoz képest a SeriesX-ből jön/jött 3 féle új variáció....a SeriesS-ből pedig "csak" 1[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Yodafon
senior tag
Ez amugy mit jelent?
Mivel a komoly eladási hátrányban levő Microsoft manapság inkább a jóval gyengébb Series S modellre fókuszálI'm gangsta!
-
GEIL
addikt
S a 45% is csak papiron látszik....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
veterán
Nem papolok, nem minősítettem senkit, legalábbis nem volt szándékomban, ha így jött le egyeseknek akkor én kérek elnézést, túl léphetnénk ezen🤔
Akinek tetszik a gép és van rá pénze vegye meg és örüljön neki, akinek nincs rá ,vagy van, de nem éri meg neki, az ne vegyen, ennyi...így már korrekt?[ Szerkesztve ]
-
Yodafon
senior tag
Vicces, papiron(!!) 45% teljesitmeny novekedesert elkernek 100%-al tobb penzt mint amennyibe az alapmodell kerul es akkor meg se talp, se meghajtot nem kapsz hozza.
Hat nem kicsit lehuzas szagu az egesz....
No thx, maradok a sima PS5 -nel.I'm gangsta!
-
félisten
válasz N.YCityBoy #107 üzenetére
Szabad véleménynyílvánításról papolsz,miközben mindenkit minősítettél,irigynek,csórónak,sírónak,akiknek nem tetszik a gép ebben a formában.Tipikus..
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
.LnB
titán
Én nem is gondoltam volna, hogy a cilvil foglalkozásban dolgozó bóhócok ilyen jól keresnek. Farzsebből kirázza a PS5 Pro árát, aki meg nem, az csóri sz*r...
Mondjuk azt nem értem, hogy itt fórumon minek folytatja, mert mi nem fizetünk ezért az előadásért. De gondolom, hogy ha valaki nagyon megy a szakmában, annak belefér egy-két ingyen fellépés is.Egyébként nem szemellenzős. Ez a tipikus felvágós módi. Csak nem tudja, hogy kikkel van körülvéve. Mert azért nem csak ő engedheti meg magának ezt a konzolt.. Mégis ezzel próbál villogni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
veterán
Aha ja,látom neked is megragadta a figyelmedet a lényegi információ, szokás szerint... Amúgy te néha értő figyelemmel is olvasol, vagy csak állandóan "beleállsz" az emberekbe, hogy kizárólag beleköthess abba amit írnak 🤔 Szabad vélemény nyilvánításról már hallottál, ha nem nos ideje lenne beletörődni, hogy nem csak neked lehet véleményed egy adott témában, és elfogadni a másik véleményét és tapasztalatát is adott témában...ha pedig ez nem megy,figyelmen kívül is hagyhatod akár, nem kötelező mindenhez is oda kommentelni 🙄
[ Szerkesztve ]
-
Kansas
addikt
Ugyanez igaz a Steam könyvtárra... bármelyik konzolra váltasz exkluzívan, a Steam-es játékaidnak búcsút inthetsz...
Szerintem a PC-only és a konzol-only gaming is erősen limitál, ezért is keverem(csinálom egyszerre) a PC-zést a PS-ezéssel.
Játékkönyvtár szempontjából a PC+XBOX se túl értelmes kombó szvsz... más szemponmtból persze lehet létjogosultsága.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
PTM
aktív tag
Nekem van is játékos PC-m és a múltkor előkerült, hogy léteznek alternatív oprendszerek, amikkel összejöhet egy konzolhoz hasonló szoftveres felület is. De ezzel kísérletezni... csak szembejött, hogy nekem ezek a dolgok nem férnek már bele. Majd egyszer kíváncsiságból talán, nagyon talán.
Ami nagyon olyan, azt játszhatom róla a szobában Steamen, de 99%-ban szintén a konzol elé huppanok le a nappaliban.
[ Szerkesztve ]
-
Kansas
addikt
válasz janeszgol #75 üzenetére
Mármint úgy érted, hogy Radeon X1800-zal, ugye? Merthogy Ati(pre-AMD) gyártmány, nem NVidia.
A GeForce 7800GT az a PS3-ban volt...[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest