-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Djuree #183360 üzenetére
Én azért vettem lemezest mert egyes esetekben a 18-20-26-30 ezer forintos exkluzív játékokat 5-8-9-12 ezer forintert be lehet szerezni. Nem adom veszem őket csak veszem. Pl HZD Remasteredet így szereztem be 6 ezer Ft volt kb upgradeléssel együtt. Horizon FW most 22500 PS storeban. Lemezes változatban 9 ezerért vettem meg. A szociális szférában dolgozok így azért elég árérzékeny vagyok. 25-30 ezrekért csak nagyon ritka esetben tudnék és akarnék venni játékokat. Lemezen harmad vagy akár negyed áron be lehet szerezni a legkomolyabb címeket is. Pár hete még csak digitális játékaim voltak (xboxon, ps-em nem is volt még akkor) és soha nem hittem lesz majd lemezes is, aztán tessék.
Szerintem ez az egy de nagy előnye a lemezes verziónak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Rendszergazda topic
- Tőzsde és gazdaság
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS5 Original Disc Driveval
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest