-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
Sliderxy #155496 üzenetére
Ugy vagyok a jatekokkal altalaban, hogy ha az elso 15 percben nem fog meg vagy rahagyom, vagy csak gyorsan a story-t vegigpörgetem könnyü fokozaton, hogy ne legyen szenvedös. Ha tetszik akkor a fö reszeket a mellekekkel együtt csinalom. Pl az AC utolso 3 reszeben(Mirage-t meg nem probaltam) mindent felszedtem megcsinaltam de ezt a DS-be nem ereztem. Lehet en nem figyeltem akkor elegge, de nekem a vegere allt össze az amit valaki az elejen mondott, de sokszor mar nem is volt relevans. Nekem nehezen emeszthetö volt.
"kitapostam inkább az ösvényeket"
Igen, mire erre rajöttem, hogy van ilyen mar a hegyekbe voltam.Ha most ujrakezdhetnem teljesen mashogy csinalnam az egeszet, de filmet se nezek mar meg ketszer.
"Persze maradnak nyitott kérdések"
Igen a vege a hosszu filmszerü atvezetök ellenere is lekötött es erdekes volt"PV-k pedig ilyenek, ha nem kerülöd el őket ügyesen"
Igen, de pont ez az, hogy annyi gyaloglas utan benyalok egy ilyet es elnyelnel elegge idegesitö volt.Ennek ellenére en is varom a folytatast, csak sajnalom hogy pont a vegere kedveltem meg a jatekot. Varom en is a 2-öt, mar teljesen mas szemüvegen keresztül fogom jatszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Rendszergazda topic
- Tőzsde és gazdaság
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS5 Original Disc Driveval
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest