Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Mezcal #153017 üzenetére
Generations nem próbáltam, de az EA Sports WRC-hez képest szerintem szebb a Dirt Rally 2.0. Karakteresebb látványa van, erősebb atmoszférája. [link]
Az újabb WRC-k nekem mindig sterilnek tűnek látványra. Az igaz, hogy szűkebb látótér van általánosan, de szerintem ami közel van részletesebb, a növényzet, az erdő sűrűsége, sokkal több néző. A navigátor elég "lelkes" volt a Dirt-ben, Phil Mills [link] , aki Solberg navigátora volt. Az újban mintha egy robot olvasná fel.
Ami lényeges, hogy technikailag a UE4 játékmotor miatt az új WRC-nél történt visszalépés, amit írtam is korábban, hogy az árnyékokkal probléma van és a tükröződésekkel is. [link] Konkrétan mintha oda lenne rajzolva a kocsi, nem fut a pálya tükröződése a csomagtérajtón. Az autó alatt gyakorlatilag nincs sötétebb, a gumi tövében is ugyanolyan világos van. Emiatt olyan mintha lebegne.
Száraz aszfalton, napos időben jön ki nagyon, hogy mennyire steril, amikor nedves úton mész jobb. Hó eséssel/képernyő effectekkel sem vagyok elégedett, mint egy analóg adásnál amikor elmegy a jel, olyan "hangyás". Mintha mindenen átesne a hó. [link]A sok kis részletről nem is beszélve, amitől élethű lesz egy játék. Nekem sok új játéknál úgy tűnik, hogy a megnövekedett fejlesztési idő és pénz ellenére rosszabb minőséget kapunk olyan stúdióktól, akiktől régebben minőséget szokhattunk meg. Gyanús, hogy sok helyen azok a fejlesztők akiktől a jó játékokat kaptuk eljöttek onnan, akiknek ez nem csak munka, hanem szenvedély is volt egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest