- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
1, Van egy mellékküldetés a játék végén, amiben még szerepel, az megvolt? Utána jön azt hiszem a stáblista
2, Hogyhogy mi lett?
3, Azért mégis csak egy istenről beszélük, még ha csak 13 éves is. Amúgy meg a történet kb. erről szólt, hogy Kratos-nak engednie kell, hogy a fia a saját útját járja és a saját döntéseit hozza meg. Szerintem teljesen okés volt.
4, Nem vagyok benne biztos, hogy 13 éves. Nem tudom, hogy az óriások hogy öregszenek vagy hogy náluk hogyan telik az idő. Én amúgy kedveltem a karaktert.
5, Ez már az előző részben is így voltA mitológia alapján én arra számítottam, hogy Atreus jobban összegabalyodik az asgardiak-kal, jobban megkedveltetik a játékossal Odin-t és az északi isteneket, majd egy elég gerinctelen húzással hátbaszúrják Lokit és bebörtönzik Angrboda-val együtt. (azt hiszem láncraverték Lokit, megölték a gyerekét és mérget csöpögtettek rá, amit a felesége próbált több-kevesebb sikerrel felfogni)
Majd valahogy közösen kiszabadulnak és Kratos-szal együtt megindulnak Asgard felé. -
fausto
addikt
válasz
tothl
üzenetére
Ott más volt, előtte jelent meg a Colonial Marines és ezek után sokan úgy voltak, hogy kell a francnak még egy Alien játék. Kritikailag jól szerepelt, meg aztán a játékosok is felfedezték maguknak.
Sajnos az ilyen "sorozatoknál" sosem az a játék bukik meg, amelyik megérdemelné, hanem az azutáni. Lásd: AC: Unity -> AC: Syndicate, Marvel's Avangers -> Guardians of the Galaxy -
fausto
addikt
válasz
Tomasonda
üzenetére
Nem tudom, mi bajod van vele, de igen, ha már odaadták egy fizetős szolgáltatás keretein belül, amiért most is fizetek, akkor játszanék vele. A Dirt 5 marhára bejött, platináztam is az alapjátékot, pedig nem vagyok egy autós fan. Szívesen multiztam volna vele most, hogy előfizettem, úgy vettem észre a gondot
#125177 Mizol29: lehet, most épp teljes áron van. De 2-3000-et sem fizetnék egy olyan játékért, amiért már egyszer fizettem, te igen?
-
fausto
addikt
válasz
üzenetére
Én is azt hittem... Megpróbáltam újra, most chat-en. A nyomorult képes volt azt írni, hogy van olyan, hogy a havi ingyen játékok egyéb "extra" feltételekhez vannak kötve, mint pl. az EA play előfizetés... Mondtam neki, hogy ez kamu, mert amikor bekerült a Plus-ba, minden további nélkül tudtam játszani vele, csak most hülyült meg.

Majd egy pont közölte, hogy úgy sem tud segíteni és lezárta a chat-et. -
fausto
addikt
Nyomorult balfasz Sony...
A supportjuk valahol a béka segge alatt van...
Kiinduló helyzet: volt Plus-om idén júniusig, lelkesen pakolgattam be a játékokat a könyvtáramba. Amikor lejárt, nem hosszabbítottam meg. Majd befizettem az EA Play-re 1 hónapra. Namármost most, 2 Plus-os játék (Dirt 5 és SW Squadrons) EA Play-ben is benne van.
Most novemberben újra befizettem a Plus-ra, de észrevettem, hogy ezt a két játékot NEM tudom letölteni, vagy fizettetni akar velem, vagy fizesselő elő a Play-re. A Plus könyvtáramba benne sincs.
1, hívom a magyar support-ot, kollegina bővőli a licence-eket, kéri, hogy frissítsem én is a konzolon, nem segít. Kéri, hogy írjak e-mail-t.
2, megírom az e-mail-t, másnap jön a válasz, angol profil, keressem az angolokat (ezt előző nap telefonon nem látták?)
3, e-mail cím nincs, kapcsolatfelvételi űrlapot kell tölteni. Leírom a gondom, csatolok print screeneket.
4, másnap jön a mail, hogy nem tudnak segíteni. Indoklás nulla...
5, felhívom őket az angol számon, kapok ügyintézőt. A lényeg: a játékok most már az EA Play licence-hez vannak kötve és mivel már kikerült a havi Plus kínálatból mindkét játék, nem is tudják visszaállítani a Plus-os licence-t. Azaz: bekaphatom, így jártam, ha kell a két játék vagy vegyem meg őket újra, vagy fizessek az EA Play-re...
Hát bekaphatják! -
fausto
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Fú, az nagyon jól sikerült, remélem lesz folytatás!
Aki teheti próbálja ki, magyar fejlesztés!
Checkpoint podcast a játék készítőivel -
fausto
addikt
Amúgy egy kis érdekesség. Annor még PS3-ra megvettem a Resident Evil 1-et (PS One Classic)
Amikor kipróbáltam az 1 hetes Premium trial-t, akkor elindítottam, gondoltam megnézem hogy fut PS5-ön. Azóta viszont elérhető a könyvtáramba és előfizetés nélkül is tudom játszani.
Szóval szerintem simán megoldható lenne, hogy amit az évek során VETTEM PS1-2-3 játékokat előfizetés nélkül is futtatni lehessen, csak a sony kecsegsége, hogy a premium-hoz köti... -
fausto
addikt
Ezt a szar rendszert... Volt plus előfizetésem. Kaptam EA játékokat, mint a Dirt 5 vagy SW Squadrons. Aztán lejárt. Utána előfizettem az EA play-re, abban is benne vannak ezek.
Most megint fizettem a Plus-ra, de se a Dirt 5-öt, se a Squadrons-t nem tudom letölteni. Vagy EA play előfizetést ajánl vagy fizetni kéne érte
-
fausto
addikt
válasz
VirtualNoob
üzenetére
Totál indokolatlan. 2022-ben teljesen életidegen, hogy valaki egyik országból a másikba költözzön
-
fausto
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Szerintem ez inkább a trial korlátozása lesz. Amikor egy angol profillal előttem a trial-t, akkor másikra belépve lakat volt az extra, de még a havi játékokon is. Amikor az USA profilommal csináltam a trial-t, ugyanez. Most előfizettem az angolon az extrára és más profilokon minden gond nélkül indulnak a játékok.
-
fausto
addikt
A Ragnarök a Golden Joystick-on egy díjat sem kapott :O
Elég komolytalan -
fausto
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Én a 25%-os akció miatt erősen gondolkoztam a Premium-on, de elég sovány a retro kínálat. Pedig lenne miből válogatni... Az a vicc, hogy a kínálat nagy része nem is PS3, PS2, PS1 vagy PSP cím, hanem PS4-re kiadott remaster.
Helyette inkább leporoltam a PS3-mamat, a kedvenc játékaim megvannak lemezesen, a retro miatt meg olyat tettem vele, amiről nem beszélhetünk itt
De ha ilyen lesz a premium katalógus, az elég meh... -
fausto
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Annyira béna ez a rendszer...
-
fausto
addikt
Auchanba BF akció (bár PS4 játékok) Ghost of Tsushima, The Last of Us Part 2, God of War (2018) 3990 Ft
-
fausto
addikt
Angol feltöltőt honnan érdemes venni. CDKeys-en ~10% kedvezménnyel vannak a nagyobb címletek, ennél van jobb deal valahol? 60-70 GBP körül vennék.
Köszi előre is! -
fausto
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a Sony hogyan járul hozzá, ha mondjuk előfizetek a Plus-ra és pl. GTA Online-ozok. Vajon mennyit csurgat nekik a Plus előfizetés árából a GTA szerverek fentartására? Lehet tippelni...
A felhőmentés meg tényleg alap, amiért nagyon ciki pénzt kérni egy olyan konzolon, ahol egyébként nincs lehetőséged máshogy kimásolni a mentéseidet. -
-
fausto
addikt
Bár nem érint a kérdés, de csak a tudomány kedvéért: mi van, ha van aktív Premium vagy Extra előfizetés, de én most csak Essential-t vennék?
-
fausto
addikt
Nem értem, hogy a kolléga törölt HSZ-ében mi volt a spoiler...

Lenne nekem is egy Ragnarök-ös kérdésem, de inkább sp-be rakom az érzékenyek miattAmikor a szereplők beszélgetnek, akkor gyakran visszautalnak az előző részre. Pl. mesélik, hogy "legyőztük a vakűr királynőt" vagy "megcsináltuk Sultur összes próbáját"
A Ragnarök figyeli az előző rész mentéseit? Mindenkinek ez a szöveg vagy csak azoknak, akik tényleg megcsinálták ezeket? -
fausto
addikt
Üdv,
Aktiváltan a Ragnarök pre order dlc-ket, hol tudom aktiválni? -
fausto
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Neked aztán jól ráléptek ezzel a kislábujjadra... Remélem azért maradandó sérülést nem fog okozni

-
fausto
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
De, a limitre nem emlékszem, de tuti volt ilyenről szó! Még volt is felhördülès, hogy a külsős fejlesztőket is kötelezi arra, hogy legyen trial. Ehhez képest kb. 18 cím van, még a saját játékaik nagyrèszèhez sincs próba
-
fausto
addikt
válasz
rakkimcer
üzenetére
Ez a sorrend, de szerintem felesleges a GoW3-mal elkezdeni, ha az első kettővel nem játszottál. Az egy trilógia záró darabja, olyan, mintha a SW filmeket a Sithek bosszújával kezdenéd.
Jobban jársz, ha nézel egy összefoglaló vidót az első három rész történéseiből. Vagy ha játszanál a GoW3-mal (ami szerintem még mindig marha jó), akkor nézz valamilyen sztori videót az első két részből és úgy állj neki
Premium Plus-ban vannak PSP játékok is, de nem tudom, hogy ezek konkrétan benne vannak-e. De a két PSP-s játék kijött felújítva PS3-ra is -
fausto
addikt
Üdv,
Ma azt produkálta a gép, hogy pár perc játék után elment a kép, majd visszajött, de zajos volt a kép (ilyen piros pöttyös volt mindenütt) és pattogott a hang.
Gyorsan kikapcsoltam mindent, kihúztam-visszadugtam a hdmi-t most úgy néz ki jó. Reggel port töröltem, lehet hogy a hdmi kábel lazult ki?
Nyugtassatok meg, hogy nem a Ragnarök előtt 3 nappal fog beszarni a PS5 :D -
fausto
addikt
PS VR 2 hivatalos hazai ára 264.990 Ft vagy Horizon Bundle-ben 285.990 Ft
Persze februárig ez még mehet feljebb is... -
fausto
addikt
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Ez tökre nem így van. Sok a paraszt. Én pl. az Endgame-nél jártam úgy, hogy egy random adásvétel csoportba dobta be valaki a film fordulatát egy olyan linkkel, hogy az index kép és a cím egyből lelőtte a fordulatot.
YouTube-on is úgy tolják fel ezeket a videókat, hogy már a cím és az indexkèp is spoiler-es... -
fausto
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem, a menüben van egy Suspend cycle opció, ha arra rányomsz elmenti és kiírja, hogy most már bezárhatod a játékot. A következő indításnál onnan folytatja. Ha csak bezárod, akkor kezdheted elölről. Klasszikus mentés (azaz elmentem, meghalok, visszatöltöm) nincs.
-
fausto
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Szerintem nem olyan gáz a helyzet, nem igazán látok olyat, hogy valami játékot ne lehetne kapni. TLoU kivétel, mert abból alapból kevés jött be. Plague tale 1 hetes játék, szépen azok is elkezdenek majd felbukkanni. Mondjuk azon se csodálkoznék, ha ps5-re ritkább lenne, mert ugye gp-ba benne van, aki teheti, inkább ott játssza.
Resi 8 Gold-ot én mondjuk nem vennék, amikor az alap játék már 8k körül van és az új dlc ~7k. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy a kiegészítőket kóddal adják, úgyhogy még használt piaca sem lesz -
fausto
addikt
-
fausto
addikt
Szerintem mondjuk azt, hogy az új controller csak 4 db TLoU P1-be kerül. És akkor máris ott tartunk, hogy nem az Edge drága, hanem a P1 van túlárazva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fausto
addikt
Nem tudom, tapasztalatok-e ilyet. Van USA profilom, most elindítottam a Premium trial-t. Amit a plus alól töltök le, nem indul a fő profilom alatt, kis lakat van rajta. Se a havi játék, se az, ami a game calatog-ba van
Amit korábban vettem az USA profilban, gond nélkül indul.
Elsődleges konzolnak van beallitva. Licence visszaállìtás volt.
Multiplayer se megy a fő profilomon, pedig tudtommal azt is meg kéne osztania. -
fausto
addikt
Hátha valakinek érdekes: USA store-ba van 7 napos plus trial, ha valaki ki szeretné próbálni a Premium-öt vagy csak pár játékot lenyomna. Magyarnál úgy látom még mindig nincs próba
-
fausto
addikt
Én azt nem értem, hogy az SH2 remake konzol fronton csak PS-re jön? A Sony hogy mehetett bele egy ilyen dologba? Úgy emlékszem, ők elkötelezett hívei annak, hogy az alapvetően multiplatform sorozatok minél több játékoshoz eljussanak és a hasonló exkluzivitás ördögtől való dolog...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fausto
addikt
De várjál, egy Sony ex 30 FPS miben más, mint egy multiplatformi 30 FPS? Azt hittem ez atomfizika, 30FPS=szarfoshányok, 60=azelvárhatóminimum. Akkor annyiban más a képlet, hogy 30FPS=szarfoshányok/KIVÉVE Sony?
Én nem a 60 FPS-en vagyok kiadva, hanem azokra az elitista "gamerekre", akik teszik az agyukat. Azt sem tagadom, hogy 60 FPS-ben folyamatosabb a játék, nem vagyok vak. De ezt a hisztit lerendezni, nem is azért, mert a Gotham csak 30 FPS, hanem azért, mert ProEvo meri élvezni az AC-t 30FPS-sel, több mint nevetséges. -
fausto
addikt
Jaja, csak az a nevetséges, hogy ők már akkor viccet csináltak belelő, amikor te még boldogan nyomtad PS4-en 30 FPS-sel a játékokat, te meg csak azóta vagy 60FPS fetisiszta, mióta van PS5-öd

De nem is az a vicces, hogy mennyire rá vagy gyógyulva, hanem ahogy próbálod megmagyarázni, hogy másnak egyszerűen NEM TETSZHET egy játék 30 FPS-sel, mert LEHETETLENSÉG, hogy ne hányjon be tőle!!! -
fausto
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ja, csak kérdés, hogy meddig, mert ha mondjuk egy éves Premiumnál ~15.000 Ft különbség van a magyar és az összes többi régi között, akkor nem sokáig fogja a Sony benyelni a különbözetet. Pláne, ha hír megy és elkezdenek mások is a magyar Store-ba vásárolni (a PSPrices-nak pl. van olyan funkciója, hogy kiírja, melyik régióba mennyibe kerül a játék, úgyhogy nem nagy titok)
Én mindenesetre maradok a UK profilnál, nem szívesen hagyom magam mögött a több évnyi előfizetésemet. -
fausto
addikt
válasz
Vikus
üzenetére
Majd a témában jártasak megerősítenek vagy megcáfolnak, de szerintem olyan nagy különbség nincs a verziók között. Viszont nem igazán lehet válogatni, hogy milyen verziót szeretnél, úgyhogy nagyjából azt lehet kapni, ami van.
Szerintem jól látod, felesleges várni karácsonyi vagy BF-es learázásra, kevés rá az esély, hogy komoly kedvezménnyel adjanak gépet. Valószínűleg idővel csak drágább lesz. -
fausto
addikt
Hello,
Egy Until Dawn-tól Men of Medan-ig terjedő skálán kb. hanyas a The Quarry?

Az UD nagyon bejött, a MoM viszont nagyon nem. A Little Hope valahol a kettő között. A Quarry hogy sikerült? A trialt kipróbáltam, nem volt rossz, de sok minden nem derült ki belőle. Annyira mondjuk nem volt para, mint amit reméltem. -
fausto
addikt
Hello,
Elővettem a Fall Guys-t. Anno játszottam vele ps4-en, most a ps5 verziót tolom és észrevettem, hogy megbolondultak a trófeák. Pl. megvan ps4-en, hogy jussak tovább 1 fordulóból, ps5-re nem adta meg, ott viszont megvan, hogy jussak tovább 50 fordulóból. És egy csomó ilyen van, amit anno megadott ps4-en, de ps5-re már nem.
Erre van ötletetek vagy buktam azokat a trófeákat, amit korábban megszereztem? -
fausto
addikt
Üdv,
Skyrim PS5 kiadásával kapcsolatban lenne kérdésem. A modok között láttam, hogy vannak nyelvi csomagok. Magyar feliratot lehet valahogy varázsolni?
Modok között van olyan, amit érdemes telepíteni? -
fausto
addikt
Remélem az EU-nak van esze, nagyon utálom, ha valami exkluzív. Kivéve, ha Sony, akkor jajjdejó!
-
fausto
addikt
válasz
dinersgala
üzenetére
Kamu
Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem igaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A supportjuk valahol a béka segge alatt van...

Csak valami havidíjas media player-rel
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)