-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
válasz
markknight #146101 üzenetére
Persze biztos vannak túlzók de azért nem alaptalan. Fallen Order nagyon tetszett ezért nem akartam performance problémák miatt elkapkodni a 2. részt de @Xaels kolléga lejjebb írta, hogy jobban megy mostmár.
-
semetka
őstag
válasz
gangstagergo #143856 üzenetére
Csak 10k feletti vásárlásokhoz érvényes
-
semetka
őstag
Még vettem 3-at , be vagyok biztosítva egy ideig
Én chrommal csináltam, megjött egyből mind a 6. -
semetka
őstag
válasz
gangstagergo #143793 üzenetére
Én is vettem 3at, mind a 3 megjött egyből. köszi az infót.
-
semetka
őstag
Egy ismerősöm meg haverja osztoznának a digit játékokban de valamiért nem nincs konzolmegosztás opció. Ez miért lehet?
-
semetka
őstag
Még ilyen se volt gémer pályafutásom alatt hogy valamit megjelenés előtt kapjak meg
DI2 itt csücsül már, de prioritás most a Horizon DLC-n van -
semetka
őstag
Kijött a DI2 elemzés és ps5ön a 1800p/60fps eléggé klafa. Rohadt jól is néz ki.
Nem hittem volna hogy a DL2-t ennyire elveri.
"Dead Island 2 is one of the best optimized games I've seen on UE4. A solid and satisfying experience on any of the 3 platforms." -
semetka
őstag
Aki gyalog csinálja full, az őrült
@LnB: Van pár idős amit lehet gyalog meg pályán de nagyon sok van tényleg amit csak kötélpályán megoldható.
@cactuar: versenyek szivatósak de ha ráérzel az irányításra ( mondhatni fos
) akkor meg lehet csinálni akár 10mpvel korábban is mint a szintidő
-
semetka
őstag
válasz
Rigormortiis #136837 üzenetére
Én most platináztam a DS-t. A játék nagyon jó imádtam, de én teljesen kiégtem mire meglett a platkó.
Ha nem építed meg mindenhol az utat , illetve nem kötélpályázod körbe a terepet akkor gyalog kb egy életen át lehetne játszani mire minden meglesz.
-
-
semetka
őstag
válasz
syler123 #136688 üzenetére
Hőlégfúvóval egyszerűbb lett volna.
szerk: én lealufóliázom az egész panelt, csak a poti lábakat hagyom szabadon, még sose égettem szét a panelt.
Egyébként tényleg magas olvadáspontú az ón, de mielőtt nekiesek hőlégfúvóval boltban kapható ónnal megküldöm a lábakat úgy könnyebben olvad aztán -
semetka
őstag
Ma voltam cseréltetni a géphez kapott joyomat. Február végén járt volna le a gari de már kb nyár óta driftelt. Egyből cserélték, mondjuk piros volt csak de nekem így is megfelelt. Majd egy akcióban beszerzek egy fehéret, vagy egy piros fedlapot és akkor megy hozzá a joy.
-
-
semetka
őstag
-
semetka
őstag
válasz
Woodslave #127634 üzenetére
Persze nekem is szórakozás, de mikor az alapjáték közepesen pont jó szint, persze nekem is előfordult egy-egy pofon, utánna meg a végén ezek irreálisan nehézre vannak csinálva, vay csak nem találtam meg a jó buildet. BUÉK mindenkinek. Remélem jövőre is hasonló minőségi játékokkal nyomhatjuk.
-
semetka
őstag
Nekem is lepörgött a Ragnarök stáblista, illetve a platkó is meglett. Bár nem vagyok büszke annyira mert a játékot mediumon játszottam, de
muszáj volt egy szinttel lejjebb venni mert egyszerűen nem tudtam megcsinálni, pedigGná-t egész jól lement mediumon. Nem is értem egyesek hogy bírják no mercyn vagy GOW nehézségen. Nekem nagyon tetszett, fantasztikus folytatás és lezárás.Hrólf -
semetka
őstag
Nekem kb 10 éve hozzá van csatolva a paypal de mindig HUFba vonta le.
-
semetka
őstag
válasz
TrishtanAG #124057 üzenetére
Igen, nincsenek a toppon akkor. Lefele csak akkor tudok váltani ha lejár és újra előfizetek simára. Direkt megnéztem miután upgradeltem.
-
semetka
őstag
válasz
TrishtanAG #124051 üzenetére
Ez nem igaz, most hosszabítottam alap pluszt, utánna upgradeltem extrara és azt is 25% kedvezménnyel adta.
-
semetka
őstag
Ha most upgradelem a sima plust extrára akkor jövő év végén tudok majd venni sima plust vagy hogy megy ez? Kontrétan januárban jár a plusom le mindig de ilyenkor bfkor mindig hosszabbítok.
-
semetka
őstag
Tegnap este lepörgött a Plague Tale: Requiem stáblistája. Ez a játék konkrétan egy masterpiece, nem tudom utoljára melyik játék volt rám ekkora hatással. Grafika, történet, szereplők mind nagyon jók voltak, a szinkron különösképp tetszett hogy mennyire beleélős volt, nem csak fel volt mondva mint jópár játéknál.
-
semetka
őstag
válasz
Kendek #115086 üzenetére
Épp a Cyberpunkot nyomtam ps4es lemezzel ps5 upgraddel. Mar vagy 30 perce net nelkul nyomtam egyszer csak kidobott. Aztóta nem mutatja a lemezt és el se indul. Azt hittem kipurcant a gép de beraktam a horizont ps5 lemezen es indul. Aztán tesómnál ránéztem a Valhallara , ő is ps4 lemez ps5 upgraddel jatszik. Ugyanaz van mint nálam. Korábban jatszottam már net nélkül , ilyet soha nem tapasztaltam. Illetve nem adja ki a gép a lemezt csak ha kikapcsolom a gépet és úgy nyomom a kiadást.
-
semetka
őstag
Mióta van az hogy ha nincs net nem ismeri fel a ps4 lemezt a gép? Sőt ki se adja a gép, csak ha kikapcsolom es ugy nyomom a kiadás gombot
-
semetka
őstag
válasz
TrishtanAG #113244 üzenetére
Ezen jót nevettem
Mostantól nézni kell az órát hogy ugyan belefér a havi keretbe még egy kis God of War PS5-ön? -
semetka
őstag
válasz
hombre[EU] #112914 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy ha Black Flag benne van az tuti fake
-
semetka
őstag
válasz
TrishtanAG #109586 üzenetére
God of Borne kimaradt szerintem
-
semetka
őstag
Sony fehér matricát valaki távolította már el valamivel spec edition papírtokról?
-
semetka
őstag
válasz
Szilágyi84 #99357 üzenetére
Én is arra gondoltam hogy köze lehet hozzá, de akkor is. Én is KV-tól rendelek mindig de ez most jó gyomros volt. Akkor küldtek volna ps4 verziót , mert ugyanannyi pénz és free upgrade van. Remélem Horizonnál nem lesz ilyen
-
semetka
őstag
válasz
Szilágyi84 #99352 üzenetére
Vicc kategória, én inkább megvettem digitalban mert valamikor csak jövöhéten küldenék, jópár előrendelésem volt már évek alatt de ilyet még nem láttam hogy nem jön elég. Gép van már, mostmeg játék nincs
-
semetka
őstag
Konzolvilágnál ki rendelte elő a Dying Light 2-t? Kapott már értesítést feladásról? Azt olvastam hogy nem kapott elég példányt a KV és nem tud mindenkit kiszolgálni. Remélem hogy nem igaz....
-
semetka
őstag
Nekem 1181 óra, abbol 130 óra HZD. Újrajátszottam na a második rész előtt.
-
semetka
őstag
Nagy reményekkel indultam neki a Mortal Shellnek, de nagyon gáz szerintem, Surge körberöhögi 2szer
-
semetka
őstag
Csak meglépték hogy a Mortal Shell nem upgradelhető, rohadjanak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest