Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
Beteszem ide is hátha nagyobb sikere lesz mint az OLED topicban. Van bárki aki OLED HDR képes TV-vel rendelkezik és esetleg meg van neki a The Last of Us 2 PS4-re es hajlandó lenne 5 percet rám szánni egy gyors és egyszerű teszt erejéig? HDR implementacioval kapcsolatban szeretnék tesztelni valamit. 5 perces dolog. Esetleg ha akad ilyen kolléga és dobna nekem egy PM-et azért nagyon hálás lennék!
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Valaki meg tudna erositeni, hogy Destiny SP campaign-hoz biztosan nem kell PSN+, csak a PvP event-ekhez? IGN szerint az SP campaign-hoz nem kell PSN+, ennek a játéknak meg úgy is az a kényege igazából, nem? Szóval nem egy Titan Fall-ról beszélünk? Az a baj, hogy ahany forum annyi velemeny van a dologrol. Hivatalos infot errol meg nem talaltam.
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
válasz Garada #17248 üzenetére
Nekem rettenetesen lassú volt most (mostanra ért le az update). Ha az inFamous stream sem megy akkor lehet megvalosítom a kábeles megoldást.
Egyébként ennek az inFamous-nek a story-ja öszefügg valamelyest? Egyel sem játszottam még.
-
Landon
őstag
válasz Maggio7 #17246 üzenetére
Ehh ezen gondolkodom én is, hogy inkább kábelen keresztül csatlakozom a router-hez. Pedig jóval kényelmesebb és elegánsabb megoldás lenne a wifi...
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz ForRedGlory #17242 üzenetére
Nem bírom ki, hogy ne nézzek bele...
-
Landon
őstag
Másnál is nagyon lassú PSN? Alíg jön le az update...
-
Landon
őstag
Controller jack-je nem nagyon minosithetetlen hangot tol ki magabol? Optikai sajnos nalam nem jatszik de termeszetesen DVI-nel az a legjobb megoldas.
-
Landon
őstag
+1 Megy sok helyen a szajkarate igy is, hogy a PS4-en az erosebb hw ellenere is hajszalnyival gyengebben nez ki a TR osszehasonlitasnal. Hat en nem tudom, nekem nincs meg igy nem tudok 100% velemenyt nyilvanitani de neogaf-en van egy errol szolo topic ahol pixelre pontosan elemzik a dolgot /tudom, hogy hulyeseg ezeken porogni de engem spec erdekel a dolog na / es tisztan kijon a PS4 elonye.
Bar szerintem ezen a teren majd igazan 2 jatek lesz nagyban donto, a WD ill. W3.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz shaddam #12876 üzenetére
Ja en vissza is nyomtam Medium-ra. Ameddig nem tudok pontosan es gyorsan celozni addig nekem a Hard felejtos. Egyszeruen folyamatosan elakadtam egyes helyeken.
-
Landon
őstag
Sry pm-be akart menni -rossz gomb.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz BomiBoogie #12651 üzenetére
En megorulnek ha nem epithetnem es tweakhetnek PC-t. Nalam is ez mar reg nem a jatekrol szol hanem az epitesrol es utana a finomhangolasrol/OC-rol. Viszont neha jo csak ugy bevagodni konzol ele leginkabb az exkluzivok miatt.
Def26: nem rad gondoltam csak a te commented tartalmazta Abu irasat igy arra valaszoltam. Mind egy nem is akarok tovabb ezen rugozni csak azert na....
Szerk: de ezt ennyivel nem lehet lerendezni mert ahogy a cikk is irja nem ennyire egyertelmu a parhuzam.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Vegre Abu rendbe tette a dolgokat es leirta ezt. Bizonyara nagyon gyengen fogalmazhattam par napja amikor valami hasonlot probaltam itt kifejteni. Akkor en voltam a hulye meg hozza nem erto. Persze valoban nem a launch title-okon keresztul kellett volna az allaspontom bizonygatni mert azokra nezve a laikus jogosan mondhatja, hogy de hat egy gyengebb PC is hozza azt a minoseget.
Persze akik vitatkoztak ilyen szinten ahogy Abu leirta nem tudta alatamasztani a sajat igazat de azert en voltam a hozza nem erto... Nem is ertek olyan szinten hozza kozel sem mint itt sokan vagy plane Abu, de nem is dobalozok nagy szavakkal es plane nem allitom magamrol, hogy en nyaltam hegyesre a piramist.
-
Landon
őstag
válasz kovsol #12520 üzenetére
Ez és az ehhez hasonló termékek csak az 'érzetet' hivatottak javítani vagy segít valamit a korai kopás megelőzésében is? Igazából nem látom, hogy attól mert ráteszek a L/R stick-ekre egy 'plusz réteget' attól alatta miért kopna kevésbé az eredeti borítás mivel ha erősen nyomom a L/R sticket akkor az alatta lévő eredeti borítás ugyan úgy használódik/súrlódik gondolom.
-
Landon
őstag
válasz A.tessz #12423 üzenetére
Nekem sajnos nagyon rossz a szemem meg kontakt lencsevel is es reszben ezert, reszben megszokasbol kb 1m-re ulok a TV-tol.
Jelenleg nem vagyok otthon igy nem tudom megnezni de most hirtelen az ugrott be, hogy alapbol a TV belenagyit a kepbe. Lehet nalam is ez van bar a game mode be van kapcsolva.
Koszonom a segitseged! Egyebkent siman az is lehet, hogy csak en vagyok tul erzekeny a recekre.
-
Landon
őstag
válasz glspeter1 #12417 üzenetére
Tudom, hogy erre reagalt. De akkor elmondom en hogyN latom: 1db 7970-es kepes KZ szintu grafikara normalis sebesseg mellett? Nem hiszem.
Azt, hogy nem ero bajnok azert irtam mert mar nem kepes elvinni maximalis reszletessegen jatekokat. Vagy viszi Crysis3-at is 1080p 2xMSAA? Vagy AC4-et? Ugyan mar! Ezek az en 780 phantom glh-m is kepesek megfektetni egyes helyeken. En nem azt mondom, hogy a 7970 nem jo kartya de engem jelen kontextusban egy valami erdekel es az a abszolut teljesitmeny, azaz, hogy maximalis reszletesseg mellett mire kepes.
Zolar: szerintem is haggyuk mert en is unom mar. De szivesen vennem ha belemennel vegre valamibe mert akkor esetleg el is magyaraznal valamit ertelmesen a nagy szavakkal valo dobalozas helyett. A hulye is tudja, hogy a PS4/XO AMD architekturara epul GCN stb. Es? Kerlek menj bele ez pontosan mit is jelent... Miert is nincs PC-re az a FIFA14 ami Ps;-re es XO-ra? Es nehogy azzal gyere, hogy mert PC-re nem eri meg es hasonlok. Mert amikor errol volt szo akkor ha jol emlekszem meg cikk is volt rola, hogy a FIFA14-ben levo 'fizikara' a jelenlegi PC nem kepes technikailag valamiert. Akkor most mi van?
En sosem allitottM, hogy tobbet ertenek ehhez mint barki mas. Te kezdtel el szemelyeskedni. Ha ekkora guru vagy akkor ird le kerlek vagy kuld el PM-ben, hogy mi van emogott az egesz API mogott.
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
1x eve PC-zek de biztos nem ertek hozza. En a jelenleg piacon levo VGA-khoz hasonlitva velemenyeztem a 7970-est de megnyugodhatsz felole, hogy pl a Witcher3 biztosn szebben fog menni PS4-en mint 1db 7970-esen.
A hozza nem ertest meg az tukrozi, hogy minden aron PC-hez akarsz hasonlitani egy konzolt. Uj konzolok valoban sokban hasonlitanak a PC-hez de azert ne akard mar 1:1-ben hasonlitgatni oket.
PS: persze, hogy kiprobaltam, BF4 joval szebb PC-n ez alap. De ki a tokom irta, hogy nem?! Nem en hasonlitgatom a PS4-et a PC-hez. En csak azt mondtam, hogy a PS4 tobbre lesz kepes mint a 7970 az biztos. Nem az elso launch cimeknel de aki ezt varja az meg is erdemli.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz Tomix24 #12392 üzenetére
Utolso OFF topic hsz-om mert latom itt senki nem kepes egy egyszeru kerdest ertelmezni ertelmetlen flame nelkul:
1: Meg jo, hogy a PS4 olyan minoseget ad mint a 7970. Azert az a kartya mar reg nem egy erobajnok.
2: kit erdekel ez a marhasag, hogy "GF jobb kepet ad mint AMD"? Nem kell vele foglalkozni akarki is mondta. Egyaltalan, nem ertem ez hogy merult itt fel. De akarhogyan is, nem kell rajt fent akadni, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz A.tessz #12368 üzenetére
Na akkor te vagy az én emberem: 46"-on nálad van ennyire jó az élsimítás mint ezen a képen: ITT. Ebből indult ki az egész téma egyébként. Nálam 42"-on azért igen csak meglátszik az AA hiánya/gyengesége mind a fegyveren mind más motívumokon és csak arra voltam kíváncsi, hogy ez másnak is feltűnt e nagyobb megjelenítőn. Mert a fentebb linkelt kép erősen optimistán mutatja meg a képi megjelenését a KZ-nak véleményem szerint.
-
Landon
őstag
válasz trufa12 #12365 üzenetére
Szerintem sincs semmi probléma a PS4-el (XO-t nem láttam élőben még) csak rá akartam kérdezni valamire. Sajnálom, hogy ilyen irányban ment el a dolog. Abban is biztos vagyok, hogy a PS4 sokkal többre képes mint amit mi a KZ-ban láttunk eddig. Fogjuk mi még tátani a szánkat.
Igen, tudom, hogy a "kezd elavulni" jelző itt igen erős de sajnos manapság helyén való... Nem hiszem pl., hogy Watch Dogs-ot a jelenlegi PC-men maximális grafikai részletesség mellett 1080p-n tudná vinni. Nem mondom, hogy milyen FPS mellett mert van játék ahol a 30FPS is vaj sima van ahol a 60FPs is lassúnak érződik. Nem csak az FPS érték a mérvadó...
-
Landon
őstag
válasz kovsol #12360 üzenetére
Értem. Kinek mi. nV-nak is van ilyen fantasztikus megoldása, nem is engedtem felkúszni soha amikor driver-t installáltam. Nekem biztos ne döntse el semmi helyettem, hogy mit bír a gépem és mit nem és próbálja automatikusan belőni a dolgokat... Lehet mára ez változott de nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen automatikus settings állító vackok sose megbízhatóak.
Ugyanakkor biztosan sokaknak ez egy nagy könnyebbséget jelent. Én nem közéjük tartozom.
-
Landon
őstag
Nekem semmi bajom a PS4-el. Csak rákérdeztem valamire KZ-al kapcsolatban, ennyi. Egyébként PC-zek is, talán nem is akármilyen PC-vel (bár már ""avul el"" szegény pedig nem annyira régi...). Talán ezért is tűnik fel minden apróság azonnal.
Nálad a 24"-os megjelenítő az TV vagy monitor? Amennyiben az utóbbi, audio-t hogyan oldod meg, optikai bemeneten keresztül? Nekem a monitoromon sajnos csak DVI van így a legjobb esetben is csak egy DVI/HDMI átalakítóval tudom megoldani a képet - nem tudom ez ront e a kép minőségen - de ugye azon hang nem jön át, PS4-en meg csak optikai hang kimenet van.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Miért probléma az, hogy grafikáról/játékok technikai oldaláról beszélgetünk? Látom ahogy sok minden más divat lett ma azt is vég nélkül hangoztatni, hogy "csak a játék élmény számít, kit érdekel az AA/felbontás/grafika". Én meg ezt unom már lassan. Akit nem érdekel a grafikai része egy játéknak "hurrá!" örüljön neki de engedtessék már meg, hogy erről is beszéljünk... Nyilván az egyik legfontosabb aspektusok egy játéknál a sztori és a játékmenet de én ugyanakkor elismerem, hogy nekem a grafika döntő részben számít és igen is azt nézem meg először mert az az első egyértelmű eleme a játéknak ami rám (vagy akárki másra) hat mivel azt látom először.
-
Landon
őstag
Szerintem is a nagyobb megjelenito a gond. Holnap kiprobalom a 23"-os monitoromon.
Semmit nem tudok "rosszul csinalni" a beallitasoknal ezert nem ertem en sem a dolgot.
-
Landon
őstag
Az rendben van, hogy futásnál elhomályosodik a kép de ezen a képen olyan mintha valami brutális élsimítás lenne a játékon pedig attól azért távol áll. Nálam a fegyvernek az egyes elemein azért látszódik az élsimítás hiánya/alacsony fokozata.
Gondolom 24"-on ez nem üt ki annyira mint 42"-on. Más magyarázatot nem látok a dologra ezért is kérdeztem rá, hogy én csinálok valamit rosszul (és ha igen akkor mit?) vagy másnál sem ennyire jó az élsimítás mint a képen.
-
Landon
őstag
válasz Tatyla #12333 üzenetére
KZ grafikaval kapcsolatban lenne egy kerdesem: itt egy viszonylag nagyobb felbontasu kep: http://assets.hardwarezone.com/img/2013/12/killzonesf2.jpg
En akarmennyire is nezem azert a jatek mozgasban nem ennyire fureszfog mentes. Nalam kozel sem ennyire jo az elsimitas. Nalam van a problema vagy ezek a kepek lettek jol elkapva/utomunkazva?
Sony 42" W656-on jatszok es termeszetesen mindenhol be van allitva az 1080p. Sharpness-el lehet jatszani, hogy a recek kevesbe legyenek lathatoak de ha tul alacsonyra allitjuk akkor nyilvan mas reszletessegbol is veszitunk.
-
Landon
őstag
válasz flexxx #11251 üzenetére
Nyugi nem lesz vele semmi gond. A garanciat ki kell tolteni az meg a dobozon belul van ugyhogy minden dobozt kibontanak. Enyemet is atvetelkor kibontottak, megneztek minden ok e kulsore a geppel majd kitoltottek a garit.
-
Landon
őstag
Ezt te sem gondoltad át. Vagy ezek szerint a UK nem EU? Mert ott kb. olyan arányban voltak a BLoD-os gépek mint az USA-ban. Ettől eltekintve szerintem hozzánk már egy újabb széria került. Én Mo-n még nem hallottam rossz gépről (kopkopkop faasztal).
Teljesen mindegy, hogy kínai vagy japán. Ha rágoogle-ztok látjátok, hogy a japán gépekkel is volt gond. Nem ezen múlik.
-
Landon
őstag
Ertem. Kartya nem gond az IP viszont igen. Egy lassu proxy nem eri meg azt a 3K-t
Koszi a segitseget, tudom mar sokszor volt ez tema itt.
-
Landon
őstag
Ezek szerint akkor erdemesebb Amazonon vasarolni code-ot? Uk acc-bol meg tudok US-t csinalni a cim megvaltoztatasaval, nem?
Czappa: koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Lehet nagy hulyeseget kerdezek de KZ:SF-ban nehezseg Hard-ra allitasanal maga az enemy AI lesz okosabb vagy szimplan csak jobban sebzodok/tobb ellen van etc?
Ill. az igaz, hogy vegtelenitett ellensegek vannak?
Koszonom!
-
Landon
őstag
Most hivtak Konzol Studiobol, hogy ma erkezett PS4. Akit erint csapjon le gyorsan!
-
Landon
őstag
Fifa14-hez legolcsobban hol tudnek hozzajutni?
Koszonom a segitseget!
Ps: digitalis is jo.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Engedjetek meg egy kissé hülye kérdést: PS4-en PSN+-nak mi értelme van? Egyelőre nagyon minimális az a játékfelhozatal amely benne van. Én speciel ezekért az indie cuccokért nem is fizetnék elő rá Vagy a mutihoz kötelező a PSN+ előfizetés? Mert akkor természetesen már más a dolog fekvése... Én úgy tudtam PS-en a multi ingyenes.
Az egészet azért kérdem mert gondolkozom az előfizetésen csak a játékokért amik benne vannak PS4-re nekem nem érné meg. Egyébként van esély arra, hogy valamikor a közeljövőben FIFA14 ble kerüljön? Vagy minimum fél, egy évnek el kell telnie mire egy olyan kaliberű játék bekerül?
-
Landon
őstag
Néztem YT-on videokat zaj szintről és azokban a videokban melyekben valakinek gondjai voltak a ventillátor zajával/melegedéssel mind kivétel nélkül állva volt a PS4. Nem akarok kombinálni mert nem tudom biztosan, hogy az állva használat okozhatja e az abnormális ventifelpörgést de ahogy dunc is mondta elképzelhető, hogy megváltozik a levegőáramlás és ezáltal kevésbé lesz hatékony a hűtés.
TV-vel kapcsolatban: nekem W650-em van és meg vagyok elégedve. Mindenhol ezt ajánlják a PS4-hez meg az eseményeken is ezt tolták alá. Az ára meg igen kedvező ahhoz képest amit tud. Kategóriájában igen ajánlott PS4-hez. Ha valaki ebben gondolkodik akkor egy jó tanács: ha van hely 42-et vegyen mert a 32-esnek valamivel nagyobb az input lag-je (AVF-en nagyon sokan írták, hogy a 32-es modellnek valamivel magasabb az input lag-je bár valószínűleg nem nagyon vészesen) ill. az 50-esen pedig rosszabb az utánhúzás jóval mint a 42-esen.
-
Landon
őstag
Szerintem te sehogy nem tudod megvaltoztatni. Vagy hw-en lehetne vagy valami update-el majd talan. En is hulyet kapok tole mert a Bravia-mon egy szinte ugyan olyan csik van alul es igy lassan mar nem is kell Karacsonyfa a szobamba mert minden szivarvanyszinben pompazik.
-
Landon
őstag
Ez komoly? Én Hard-on tervezem a nekirugaszkodást mert nem akarom pár nap alatt kipörgetni de akkor meggondolom. Olvastam sokan már ki is tolták.
-
Landon
őstag
válasz kola99 #10106 üzenetére
Szerintem 576-okban próbálkozz mindenképp! Allee-ban tudtommal maradt, Europarkban is ha jól vettem ki. Én konkrétan Hétfőn adtam le az igényem és most itt a KZ bundle a gépre de persze ehhez nagy szerencse és jóindulat is kellett a srácoktól...
-
Landon
őstag
Lenne egy nagyon kezdő PS-es kérdésem: game update-ek letöltését hol tudom ellenőrizni? Eddig valamiért nem tudta letölteni normálisan az update-eket és kíváncsi vagyok ezt hol lehetne ellenőrizni letöltés közben.
Ill. jelenleg Knack-nél azt írja, hogy épp tölti és játszhatok ha akarok de nem lesz netes content.
-
Landon
őstag
Na most akkor mi a helyzet a garanciaval? En ugy tudtam teljesen mindegy mikor derul ki a hiba, az idotol fuggetlenul cserelik?
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Én csak Norvégoknál hallottam J gépről de akkor ezekszerint teljesen random módon lettek koszórva a J/K gépek. Mind egy, én is azt vallom, hogy az a gép amelyik rendesen működik ott teljesen mindegy, hogy milyen. Az minden esetre bíztató, hogy eddig senki nem futott bele BLoD-ba.
Én is ma veszem át a gépet de csak 24-én bontom ki (én ilyen tradicionális emberke vagyok... ). Amúgy sem lenne addig időm kihasználni.
Jó játékot mindenkinek!
-
Landon
őstag
válasz idegen lény #9916 üzenetére
Konzolok Szervize. Gondolom ma tobb helyen is at lehetett mar venni szemelyesen a gepet.
-
Landon
őstag
Koszonom. Akkor ezek szerint mi is vegyesen kaptunk - bar japan geprol nalunk meg nem hallottam. Lehet az a Norvegok kivaltsaga lol. Mondjuk ha jol mukodik a gep akkor teljesen mindegy is.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Kerlek meg tudnad nekem nezni, hogy kinai vagy japan gep jutott e (dobozon made in China/Japan?)? Nagyon kivancsi vagyok Mo-ra milyen gepeket hoztak elso korben.
Koszonom!
Szerk: es termeszetesen gratulalok es jo jatekot!
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz lockdown90 #9526 üzenetére
Meglatjuk. Egyelore nagyon bizom benne, hogy Telekom-nal azert jut nekem is egy... Most oszinten: ki a fene vesz T-tol 1 ev huseggel ps4-et? Nekunk ami szolgaltatas elofordulhat egy haztatrtasban minden T-s igy nem vag oda az a +1 ev. Remelem jol gondolom es T-tol nem rendeltek sokan...
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
En megrendeltem mar Oktober legvegen a gepet erre Hetfon hivtak konzolstudio-bol, hogy bocs a disztributor nem tud szallitani es nem lesz Decemberben. Komolyan ennyire peches is csak en lehetek... Sikerult az egyetlen olyan helyet kifognom amely keptelen volt PS4-et szerezni. De legalabb szoltak volna idoben, hogy gaz van mert akkor meg Novemberbe lett volna eselyem mashol rendelni (Konzolok Szervize-nel meg a Nov20-i elorendelok is atvehetik Penteken a gepet...). Igy persze nem maradt mas minthogy Hetfon gyorsan elojegyeztettem ahany helyen csak tudtam ill. szemelyesen is megkertem akit tudtam, hogy szoljon azonnal ha van gep de nem sok eselyt latok a dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest