Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kari9208
csendes tag
válasz
szarvasbogár #52294 üzenetére
Hát igen,ha valamit elkezd gyűjteni az ember akkor nincs megállás
Valóban nagyon jó ezt így látni,de egy mai fiatalnak sajnos ezek nem jelentenek semmit,mert ők csak azon vitatkoznak,hogy melyik platformon milyen grafikával és milyen felbontásba és hány fps-el fut egy adott játék... Bezzeg még annó pl nintendon is milyen jókat szórakoztam a marion,tini ninja teknőcökön stb..Ja és persze azt nem hagyhatom ki mikor kisrác koromban nintendon tv elött lövöldöztem a kacsákat meg a repülő tányérokat
Mekkora szórakozást nyújtott
Ezt egy mai fiatal el sem tudja képzelni
Nem mint ha én olyan nagyon öreg lennék ( 23 éves vagyok ) de hálIstennek nem tartozom a mai fiatalok közé semilyen téren
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion go
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest