Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz Wesder #191408 üzenetére
Hogy nem lep meg, nem is te lennel
Mutatom a lenyeget: nacon vs xbox. Ebben ver magasan mindent mast a nacon, nem "tori a kezed", nem akar kicsusszanni, ergonomiai etalon, az extra gombok megoldasa meg egyenesen zsenialis. Az xbox meg csak azert harmadik nalam (szorosan), mert szar a ravaszok nyomaspontja es a karok karakterisztikaja a ds4hez kepest, de ez erosen szubjektiv.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #191942 üzenetére
Láttad az xCloud-os twitter videót?PS offtopicban már írtunk róla. Ha nem kamuztak és tényleg streamelték a játékot (valószínūleg számukra egy nagyon is optimális helyrōl és nettel) akkor számíthatsz egy jó 1 másodperces delayre az "androidon CTR"-ben. Nem mondom,hogy én megmondtam
, de ez gyakorlatban csak a point&click játékokhoz lesz elég,egyelōre. Lehet hinni a magicben,de...[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz Wesder #192053 üzenetére
Az Epic-nek? Azért mert az Epic elkészítette a Fortnite BR-t, azért nem kell nekik hálásnak lennie. Sőt, pont fordítva.. A Fortnite-ot nagyban Ninja emelte a fellegekben. Az csak egy nagy véletlen, hogy ennyire fekszik neki a játék építgetős mechanikája. Ninja játszhatott volna mással is.
(#192055) vg Az az ember még nem született meg akivel neked ne lenne bajod. Maximum te magad.
Ninja nem belőlünk lett naggyá, nem nekünk szól amit csinál, ettől függetlenül a sikere megkérdőjelezhetetlen.
Az egere meg egy Finalmouse Ninja Air58, nem nagy cucc, kollégámnak is ilyen van.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz Wesder #192139 üzenetére
+1, ennyi erővel a standuposok, meg a cirkuszosok is értelmetlen dolgokat csinálnak... egyesek szerint igen, mások szerint szórakoztató. Én pl néha-néha megnézek egy stream-et, stand-up-ot emg soha
A YT-ozásban is van ám meló, folyamatosan pörögnöd kell hogy miről csinálj anyagot, megtervezni, leforgatni, megvágni, minden egyes nap, ha nem akarsz kiesni a nyeregből. Szvsz én pl nem tudnám csinálni, halálra unnám mondjuk minden héten 3x ugyan azt a játékot streamelni hónapokon át.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
-
felixo
őstag
válasz Wesder #192265 üzenetére
Nem rosszabb, csak a digitálisat egyszerre megkapod, nem kell napokat várni rá + nincs szállítási költség, mint a legtöbb helyen.
Kicsit keresgéltem még :
Konzol Stúdiónál 13500 forint az éves PS Plus előfizu és ingyenes a szállítás. A legjobb, kérheted a kódot emailben is.Redmi Note 9
-
nemorino
tag
válasz Wesder #192280 üzenetére
Pedig méri a sumák Sony, tavaly a személyre szabott videóban a top3 legtöbbet játszott játék idejét is megadták. (Mondjuk nekem nem volt teljesen pontos, de lehet, hogy egy korábbi adatbázisból dolgoztak). Nem kerülne sokba, hogy elérhetővé tegyék, de mondjuk nekem fontosabb lenne, hogy ha veszek valamit, akkor ne öt percig kelljen az üres képernyőt nézni, amíg bedobja a letöltés gombot...
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest