Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Bad Pritt #230130 üzenetére
+(#230126) Peace | +(#230127) Mike | +(#230129) Rage47
Egy időre visszatettem én is story nehézségre..mert csak n00b-oltam...azon a vörös bolygón. Aztán rájöttem, hogy k*rvára nem is oda kell menni, hanem a Zeffo-ra, ahol nincsenek ilyen rücsökszauruszok, hanem még rohamosztagosok. Szóval vissza is tettem egyből Jedi Knight nehézségre. Mondom nem égetem itt magam... Végül is ideális. Pont rendben van. A legtöbb helyen pont megvagyok. Most a Kashyyk-on vagyok, ahol úszkálni kell. Ahol van az ARANY KOS-CSIGA. Na azon behaltam.
Az nagyon egy hétfő reggeli ötlet volt...
Vannak benne baromságok. Pl. amit írtok ez a ládában kotorászás. Azt figyeltétek, hogy pl. a víz alatt a robot nem mászik bele a ládába..hanem csak az animáció megy, hogy a láda "dülöngél".. és beszél A VÍZ ALATT a csávó(szájában a lélegző-unit-tal), hogy "Mit találtál BD-1?" Közben csóri robot végig ott van a hátán.Jó nem vagyok otthon a souls-like-ba... Továbbá most végeztem a MadMax-szel (másodjára) ahol a harc annyiból áll, hogy az x-et és a háromszöget egyszerre püfölöd. Itt más, komolyabb...de nem érzem kiforrottnak. Nem jól másoltak.. vagy nem tudom... Azt se tudnám megmondani, hogy milyennek kéne lennie...Mi az etalon?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest