Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
season 1 óta 100 meccse sincs összesen solo-duo-squadot együttesen nézve. Ahhoz képest meglehetően profin lő. ilyeneket szoktam élből riportolni, akiknek 0-1-2 killes körök után beugrik a 8-10 kill, mindez 6-8-10 meccsenként ismétlődve. a reportok minimum 20-30%a temporaryval kezdődik, aminek nagy része permanenttel végződik.
Természetesen jelen esetben nem feltételezek semmit, mielőtt rámzúdúlna a "mit képzelek én, ő nem csaló" reakciók .
További jó játékot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
a játék elindítása utáni intrót nem lehet valami paranccsal eltüntetni?
-
-
adakiller
senior tag
válasz Dictator^ #25801 üzenetére
ahogy ezt se csingcsung
riportoltam is... amikor kinéz a szikla mögül és egybl lőni akarta az ellent, csak azt nem vette számításba, hogy az ellen egy szikla mögött van olyan gyönyörűen lőtte a szikla közepét
külön ticketet is irtam, amibe ott a videó linkje, de arra se válaszolnak... season 4 se gyenge neki... dehát hagyjuk játszani
-
adakiller
senior tag
Nálam 8700k 30-40%, régebbi 1070 és a mostani 2070 szinte minden low kivéve anti aliasing ami ultra : 100% folyamatosan 140 fps-re limitálva.
-
adakiller
senior tag
Az a baj, hogy amíg 10-12 euróért meg lehet venni, addig ez mindenkinek jó biznisz, kivéve a tiszta játékosoknak. A csalók többsége szerintem újra és újra megveszi..., és ez a pubg-nek is komoly bevétel. Véleményem szerint nem kellett volna 30-40 euró alá beárazni a játékot. Talán nem lenne akkor ennyi csaló.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
ki is nyírják vele akkor végleg a játékot...
magam részéről (elég nagy fan voltam):
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
0.4 óra az elmúlt két hétben / 2,112 óra a nyilvántartásban0.4 óra a ládázás, meg talán egy game ami után egy jó időre abbahagytam ezt . Sajnos ezzel a sok csalóval számomra elvesztette a játék az értelmét @gyuribácsi88 által leírtak miatt. 15 percek mennek el játékonként a semmire, mert 5-ből 4-szer csaló lő ki. szerdán is még jöttek a reportok, pedig akkor már több mint egy hete nem is játszottam... kárt érte pedig, mert ha a csalókat kézben tudják tartani, és odafigyelnek a minőségi tartalomra (nem a skinekre gondolok) akkor ezt a pecsenyét sokkal tovább lehetett volna sütögetni, és nem lenne 2019-ben 50%-os játékosállomány vesztés. Pl. 2019-ben egy darab pálya nem jött, vagy érdemleges játékmód. Saját ismerősi körbe elkezdtünk volna war módozni, hónapokon keresztül a 6-8 ismerősből 1-2-nek nem fagy ki 2-3 percen belül. Többnyire a földre érkezéskor kifagy ha van valaki a közelbe... Custombe a Normal mód meg megy rendesen, de ahhoz meg nem vagyunk sokan. Talán a beígért 4 vs 4 módot tartom érdemesnek megnézni.
-
adakiller
senior tag
szép óraszám
hát én már a napi/heti küldetések miatt se vagyok képes elinditani a játékot, bár nálam sose élvezett ez prioritást, kivéve egy alkalmat az a season 3-ba az ernyő 6000 pontért. na ott utáltam meg a pubg-s missionokat is
Seagal: egyetértek veled, ez az egész twichesdni, és az abból befolyó pénzek teljesen más irányba vitték el az egész multiplayer módot. egyre inkább maga a játék, mint szórakozás háttérbe szorul. Nem hiába nyilatkozta Shroud is azt amikor átment a Mixerre, hogy legalább végre játszhat úgy ahogy neki tetszik, és nem amit a nézők, és a nézettség "megkövetel".
Én csak azt nem értem, hogy pl miért nem lehet megtenni azt, hogy random időzítéssel screenshotot csinálni a game, amit egy algoritmus ki tudna elemezni, és ahol WH, ESP van már tudná bannolni egyből. Aimbot-nál meg szintén vizsgálná egy algoritmus, hogy a kiadott sorozatok recoil-ja egy pontot adnak, vagy sem. Ezeket is lehetne egyből bannolni. Maradna a sniper auto aim és/vagy auto shoot és a radar. Auto shoot-ot is lehetne vizsgálni, milyen késleltetéssel lő valaki, ahogy célpontot lát. Idővel ez is képet adhatna, ki rendelkezik az átlag feletti reakcióidővel és ki az aki helyett egy program lő. Ha már csak az első kettőt megcsinálnák szerintem jelentősen tisztulna a játék. De szerintem ez nem feltétlen érdek.
"Mellékszál, hogy bfv-ben még anticheat sincs." Atyaég, így ki mernek adni egy játékot?
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz jozefgucci1 #25996 üzenetére
attól függ milyen messze volt a zóna határtól. simán el lehet lenni a 4es-en túl is. ha 4-5 méterre van akkor 5-6 bandage aztán 1 first aid is bőven elég a túléléshez. ami vészes az a következő szűkülés. Legalábbis sanhokon így működik.
-
adakiller
senior tag
azért azt el kell ismerni, hogy van egy egyedi hangulata a gamenek. mégha szinte minden körben van csaló. az meg, hogy még az eu szerverek 40-60% közötti packet lossal mennek most... no comment. én is hülye vagyok , mert két hét után csak visszakacsingattam. kb 20 játékot toltunk duoba, aminek nagy részében csaló vágott ki. legjobb szitu kilő engem Khaonál, társam jön a kerítés mellett, majd végiglövi a kerítés másik oldaláról. gugolva ment végig a társ, de látta így is végig, és a hülye még lövi is folyamatosan .
ez meg a másik nokedli; kb 15 game 0-1 killekkel, majd megjött az ihlet:ennek ellenére 2 hét szünet után kb a 20. játékra lett egy duo win. meglepő módon ebben a játékban senkinek nem volt egyénibe de csapat szinten sem 10+ kill (főleg 10-20 meccses acc-al). lehet nem véletlen volt esélyünk nyerni.
-
adakiller
senior tag
válasz Dictator^ #26006 üzenetére
az a legrosszabb, hogy az anticheat kb mintha nem is lenne, másrészt meg a reportokra se vágják ki az általad linkelt gyökereket.
én is figyelem mindig az elején, hogy ki pörgeti meg a killeket, és azok nagyrésze ott is vannak a top5-ben 10+ killel. az elején már tudni, lehet, hogy kb 5% esély van-e nyerni, vagy 50%
-
adakiller
senior tag
hát én szkeptikus vagyok a heti 100k csaló kivágásával. ha már a gdp-t meghamisítják, akkor ezt mibe tart... lehet az a heti 100k, az 1k, vagy 10k ... csak próbálják marketingelni. ha meg igaz akkor az a heti 100k extra hülye lehet ha a feljebb linkelt görény 300 meccse tud garázdálkodni... kizártnak tartom, hogy egy ilyen 10-15 killes lecsalt körök után ne legyen kellő menyiségű riport. és ez meccsről meccsre így mehet...
hw-ban-nal próbálkoztak, aztán tudtommal feladták. de amúgy semeddig sem tart új hw azonosítót csinálni. kíváncsiságból letöltöttem egy ilyen progit, két kattintással megvolt az hw azonosító, utána új steam acc, pubg buy, és mehet móka. Bár van olyan is, hogy ha bannoltak és fizetsz X embernek vmenynit akkor leszedi a bant. Gondolom valami report vizsgáló emberke lehet aki maszekol...
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
elég lenne az alaplapra hw id-t tenni. mert aki azt cserél az már szinte biztos, hogy komplett gépet cserél (vga, cpu, ram). és egy vga-t könnyebb cserélni, mint alaplapot, mert akkor már mindent szét kell szedni + win reinstall... Simán össze lehetne ezt hozni a steam-mel. csak nekik érdekük? Nagyon nem... ők is megkapják a steam-es vásárláskor a saját jutalékukat... a csalós rebuying ból is, ha nem kulcsos oldalon veszi meg. aztán kitujda, hogy maga az aktiválásért kapnak-e jutalékot. szerintem biztos (updatek letöltése is azért kapacitás nekik)...
egy szó mint száz: az üzleti érdek felülír mindent... vedd meg és játsz... aztán két opciód van:
1: csaló vagy? akkor csaljál; ha bannolunk, vagy megveszed újra vagy nem. előbbinek szerintem jobban örülnek.
2: nem vagy csaló? akkor már egyszer lehúztunk, aztán kb játszol-e vagy sem... skinek, meg battlepass miatt lehet még fontos az emberkeutóbbi igaz itt a többségre .
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
-
adakiller
senior tag
ezeket imádom
10 körből 8-at megnyer (kb 50-60 killel),majd a következő 10-ben csinál 6-ot összesen... valószínűleg rossz passzba került
ez meg a haverja:
a legjobb amikor egyértelműen lecsalja a meccset és a győzelem után még tánc, meg lővik a hullát a dagadó büszkeségtől .
ami viszont feltűnt, hogy rengeteg az olyan acc, ami 6-7 hónapja (vagy 1-2 éve) nem volt használva majd most első pár játékban a szokásos 10+ kill és win.
-
adakiller
senior tag
válasz jozefgucci1 #26394 üzenetére
akkor lesz igazán értelme, ha a nagyobb VPN szervereket egyúttal bannolják, mivel a nagy többség VPN-ezik...
-
adakiller
senior tag
pénzért a bant is le lehet szedetni...
-
adakiller
senior tag
nálunk a squadba mindenkinél ue a jelenség van, van nvidia intel páros és amd procis+vga-s player is. egyikünk sem alsókategóriás géppel tolja. bő 1 hónapja kezdte ezt el az egyik nagyobb update után ,talán amikor bejött karakin. a mikrolaggok lecserélődtek 2-3 mp-es megállásokra
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz scabi78 #26756 üzenetére
nekünk karakinon volt hasonló. kupola aljában voltunk, egyikünk kirobbantotta felül a kijáratot, ketten ki is ugrottunk (egyikünket a kimászás randomszerűen lesebezte, de ezt már megszoktuk...), viszont a harmadik ember azt látta, hogy nincs kirobbantva, így kimászni sem tudott. hiába próbált robbantani, mi azt láttuk dobálja ki a robbantót, ő meg azt hogy nem robban fel a kijárat. másik kijárathoz már nem volt ideje visszamenni, így a zónában meg is halt...
-
adakiller
senior tag
pofátlan módon tolja az egész bagázs....
-
adakiller
senior tag
Hát ha jól értelmeztem, akkor aki csak 1 vagy 2 pályán akar/tud játszani; pl karakin az vagy megbarátkozik a botokkal vagy abbahagyja a játékot, mert Ranked-ba nem lesz mapválasztás...
-
adakiller
senior tag
válasz Csokishurka #27132 üzenetére
van ami nem változik...
-
adakiller
senior tag
válasz Kiskutya #27175 üzenetére
nálam is ilyen... i7 8700K, 2070, 16 GB RAM, SSD. 2-3 hónapja fosta magát össze. legális win10, rendszeresen frissítve, aktuális driverek. van amikor 30 fps-ig droppol vissza (ez azért nem gyakori, csak kb 4-5 körönként van ilyen), miközben a cpu 40%-on megy, gpu meg 80-85%. nem fut más a háttérbe, nincs ami fogja a gépet. nem netezek minden kétes oldalon ahol össze lehez szedni ezt-azt. Full friss win installnál is ez volt. minden más játék (cod, apex és még írhatnék jópárat) megy szépen stabilan 144 fps-el. én már elengedtem ezt a gamet, mert a csíterek újabb hadát és ezt az optimalizálatlanságot már meguntam. pedig bő 3000 órám van már benne, és annyira rosszul nem is megy (ment). néha haverok miatt tolok pár kört. Teljesen érthető számomra miért csökken a játékosbázis hónapról hónapra. pedig kevés játék kötött le ennyire mint a pubg, de hát ez van.
-
adakiller
senior tag
válasz Grave_444 #27185 üzenetére
én szinte csak a karakinon játszottam mióta kiadták a pályát, és sajnos ott is tapasztalom, ahogy a régi sanhokon is. az új sanhok nekem nem adja, így azt mellőzöm is, ebből kifolyólag fogalmam sincs, hogy ott mennyire droppol vagy sem.
én arra gondolok még, hogy amikor elkezdett ilyen drasztikusan droppolni, akkor volt egy nagyobb update, illetve vmi újabb/másik anticheat bevezetve. lehet az tevékenykedik a játszahtóság kárára, de nem sok eredménnyel. de ez csak feltételezés, a tény továbbra is 140 fps-ből 80-90-re droppolás .
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
egyetértek veled. az az állapot emlékeim szerint 2018 nyara plusz-minusz 1 negyedév még. azóta így vagy úgy de kisebb nagyobb lejmenetbe került a game.
bő 1 évig nem lehet egy félig-meddig kész játékon ülni és szinte csak skineket gyártani. meg a pályákat (jóindulattal) félévente átalakítani, majd 1-1 új fegyver, 1 új pálya, és egy tdm mód. én gyanítom, hogy a pubg már nekik nem prioritás; max a mobil ahol ismét beindul(t) a fejőstehén effektus. pc-n meg pár fejlesztő mókol vele és ennyi. mostani update-nél is haver irja van 4x karakinon: hurrá anno így jelent meg a pálya... meg csaligránát, meg egy új fegyver (talán droppos)... gondolom következő negyedévre letudva fejlesztés .
ami van online csiter bejelntő oldal, már onnan is csak automata üzenet jön, hogy a játékban légy kedves riportolni. onnan is kivették a humánerőforrást.
gyanítom, hogy már vmi más játékon dolgoznak ebből meg ami beesik pénz az mind "ajándék" már nekik...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest