Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibiur
csendes tag
Hali!
Nagyon hasznos topik, pláne, hogy most gondolkozom rendelni onnan.
Viszont lenne 1 kérdésem, amit lehet nem itt kéne feltennem, de azért 1 próbát megér. Úgy tudom h a ps3 régiófüggetlen. Tehát amiket onnan rendeltek játékok akkor gondolom normálisan működnek. De ez a régiófüggetlenség gondolom a kiegészítőkre is vonatkozik. Tehát ha nekem 1 hori arcade stick (történetesen 1 real arcade pro stick 3) kéne onnan, amit máshonnan vsz nem is tudnék beszerezni, akkor az gond nélkül fog működni az én ps-emmel is igaz? A másik meg hogy bankkártyás fizetéssel szeretném intézni a dolgot, ami gondolom úgy megy, hogy beírom az adatokat és akkor az összeget leszívja a számláról...namármost ha ezzel megvagyunk, utána jön a csomag. Szval lehet én vagyok üldözésimániás, de mondjuk ha 2 hét után sem jön meg akkor mit tudok csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest