Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Squadban összeszoktak dolgozni az emberek. Egyszer volt egy jó squad leaderünk és volt alpha-bravo-charlie squad. Mindenkit tök jól utasítgatott, hogy hova menjenek és az emberek oda is mentek. Jó volt... de persze nem mindig jön ez össze. A legjobb még egy fullos galaxyval elindulni és sorban foglalgatni a dolgokat.
A tankos dolog az tényleg idegesítő, de ez valamennyire a játék hibája is. Nagyban megyek a tankkal, lelassítok minimális sebességre mert ott van előttem a haver, épphogy súrolom erre megölöm. Mondom wut? Na meg amikor hátrafelé lövöldözök és nem látom mi van előttem és elütöm a csapattársat... pff Az lenne a legjobb, ha a csapattársakon átlehetne menni tankokkal sebzés nélkül..
Új hozzászólás Aktív témák

- Háztartási gépek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Drive
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest