- Metalized
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Anno úgy reklámozták a játékot, hogy akár napokig is tarthatnak a csaták egy bázisért. Szerintem jól hangzik. A PS1-ben még így volt? Sajnos most tényleg nincs szükség az ilyen álló csatákra... Szerintem az a baj, hogy túl sok a bázis és nincs is jelentősége hogy melyiket birtokoljuk.
"Egyébként meg időnként mintha teljesen ész nélkül küzdenének a szemben álló felek"
Hát ez kis és nagy mértékben is igaz. Van amikor 50métert kellene szaladni az A pontért, amit alig véd valaki, de ők inkább megállnak a sarokban lövöldözni. Szinte egyedül eltudom kezdeni foglalni, csak ugye nem jön erősítés továbbra sem és meghalok...jonnyjoker01:
Esamiron nagyon sok nyílt terep van, sokkal több mint Indaron. Csak ott kevesen játszanak és azért nem alakulnak ki szép nagy csaták. Indar és Amerish egyszerűen nem tud kezelni egy közepes méretű zerget, mert sok a kis szűk, lineáris út. Ilyen feltorlódással végződik minden nagy támadás. Ennek így semmi értelme...
[link]
Esamiron körbe is falazták a bázisokat, hogy ne zavarjanak a tankok. Ez pedig szerintem így nem megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest